Sibuk macam lebah

Assalamualaikum . Wee,tau tak hari isnin ni hari guru lepas hari guru 17 haribulan tu hari wesak.Sebenarnya sampai sekarang aku ingatkan hari wesak hari buruh hari pekerja tu sama.Rupa-rupanya lain.Tapi cuti umum ,tak yah sekolah ,duduk rumah,tak yah tusyennn,Huhu,Lame ~

Hari guru so apa lagi jom lah kita  nyanyi kami guru malaysia ramai-ramai.Sumpah best lagu tu .Terima kasih buat para guru !Jasa anda sangat sangat dihargai . Oh mungkin hari sekolah aku dan kawan-kawan kelas aku kena buat persembahan.Mungkin dan kalau boleh tak payah nak mungkin tu.Tak yah buat senang. Buat teater kot.Hikayat merong mahawangsa ? Haha dan sudah pasti aku tak jadi Embok .aku jadi embok kang,arghh tak nak taknak sebab yang jadi merong tu tak best! Aku nak jadi watak macam pokok ke jalan ke batu ke,senang sikit aku tercegat je .

Hikhuk,tapi rasanya tak ,dah rabu dah ni,Tak sempat nak berlatih dah.Lagipun hari guru,so cikgu yang kena buat lebih afdal pengetua lah.Kitorang boleh buat time hari kanak-kanak nanti tapi nanti saya jadi Tun Fatimah pulak.Alamak,klasiknya kau ~.

Lepas folio Geo, hadap NiE, lepas NiE hadap folio Sej. Alahai mati pucuk hahahahhahaa-MZ
 Huhu,kau baca status ni.Yeah,macamnilah kerja aku bertimbun-timbun.Bukan aku punya status kawan aku,aku mana faham mati - mati pucuk ni.Series,otakk sucii murni ni. Habis satu kerja,satu datang lepastu dah lah hari rabu minggu depan exam.Derr,jom terjun jom.

stress gif Pictures, Images and Photos
Add caption

Soalan yang masuk pon memang terbaik.Boleh dikatakan semua.Form 1,2,3.Muka pon dah tak terurus,muka semua dah berjerawat je penuh kat dahi.Perghh,konon-konon tu berfikir banyak sangat kat otak tu sampai penuh kat dahi.LOL.Dah lah ada 1 hari tu 3 subjek membunuh.Tiga-tiga subjek wajib hafal . Jom terjun lagi sekali.

happy gif Pictures, Images and Photos

Cool,aku malas nak stress.Nanti aku makin takut,aku makin gelabah

Subjek yang sangat aku rasa macam malas nak layan,malas nak baca adalah geografi.Sumpah,tak best langsung.Aku lebih rela buat math,baca science,hafal sejarah dari buat geo hati aku terseksa.Tak best,segala macam peta tu. Tapi aku benci macam mana pon aku kena kendong gak dia ! Huhu,tak apa lagi 5 bulan aku bebas 

happy gif Pictures, Images and Photos
i am FREEEEEEEE

Ceh perancangan,PPT pon semput . Hey kakak kakak abang-abang dan sekalian sekalian.Doakan aku berjaya dan kuat semangat untuk belajar okey.Bye

2 KOMENGG:

HonEyBuNNy said...

yeahh..

rajin2 la study yer...hehe

jangan malas2....ngeh3...;_)

Heidi Shafiq said...

blaja la dgn google maps.. :P

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA