Penampilan kembali

Tajukk tak boleh lagi ke yang lagi overrr.=P.Assalamualaikum gangg ! Heyy , i am back yaww, Aku blur aku kaku gila depan laptop sekarang ni . Dengan blog bunga-bunga bagai . Konon-kononnya vintage lah tu . Haha . Oheah,blog ni dalam renovation itu sebab semacam je , aku tak sabar nak buang segala benda . Tiba-tiba rasa macam nak mulakan hidup baru,blog baru,wajah baru . Betul lepas aku tukar emel dari yahoo ke gmail alu rasa something .

something yang malas gila nak blogging ! Motif buat entri mainan perasaan petang-petang aphal. Tapi betul semenjak tukar emel mood down gila tengok laptop tak ada perasaan tengok internet tak bernafsu . Heah,tak tau sebab apa .

so cuti sekolah dah start permulaan hidup boring gila wei sambil berat naik . Takpe tinggal seminggu lebih je berjimba-berparti,habis cuti habis cuti memanglah kempen NDWB pon bermulaaa ! Arghh,trial dah dekat pmr dah dekat . Bye semua .

1 KOMENGG:

twinkle twinkle said...

rajin2 la stdy yye :)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA