Rojak pasembor,rojak buah.Tak ini entri rojak bukan makanan

Hye awek awek cantik dan comel sekalian . Pftt,gaya pengkid nak ayat awek sejati je gayanya ni Kehkeh /K.Assalamualaikum semua.Salam israk Mikraj kepada semua . Apa yang aku tau tentang peristiwa ni ialah peristiwa Hati Nabi Muhamad dicuci dengan air zam-zam.(Betulkan aku jika salah).Harini hujan ,hujan rahmat mungkin .

Tapi aku agak emosi aphal harini tak cuti hah,jelezzz wuu tengok budak negeri sembilan cuti.Budak selangor kena sekolah . Kan lebih baik,kalau diberi cuti juga,kan semua bahagia . Hari ni pagi pagi datang sekolah,tiba-tiba digemparkan dengan berita *buat efek debar sikit * cikgu masuk kelas .

Apa aku buat ayat berbelit ni. Camni,pagi-pagi cikgu masuk kelas lepastu terus cakap "awak tau kan harini ada exam " . Arghh,sudah.Tak tau apa-apa . Cikgu cakap lagi,"Alahh,tak apa bukan exam sekolah exam lembaga je " .Perghh,memang lah lembaga je kan . Korang tak payah nak garu otak ingat lembaga putih ke lembaga hitam .Lembaga lain . Arghh,memang lah terbaik datang sekolah dengan suka ria tak study apa benda kena jawab exam dari lembaga kan

so aku dan rakan sekelas menuju dengan penuh syahdu ke dewan peperiksaan dengan berbekalkan pensil 2B.Debarr dia mengalahkan nak PMR . Menunggu soalan tak tiba-tiba,tiba-tiba cikgu datang cakap "PEPERIKSAAN DITUNDA" . Arghh,menghancurkan tahap klimaks aku yang tak sabar-sabar nak menjawab periksa betul lah ,#GILAOVERAYAT . Mungkin penundaan tadi ada berkaitan dengan kesesatan untuk menuju ke sekolah aku.Tekan GPS pon GPS tak dapat detect . Lorh,sekolah aku tak hulu mana pon .Mungkin sebab tu tapi aku tak rasa itu sebabnya.

 my mummiiaa yg paling tinggi tu
Hyee mama ku sayang.Happy birthday to youu 3x. Selamat hari jadi kepada mama yang ke tigapuluhlapan. Hikhik,guna huruf cover sikit .Terima kasih terima kasih kerana menjadi mama yang sangat terbaik buat kami bertiga.Terima kasih kerana sanggup membela doraemon(adik),shinchan(adik) dan sizuka(aku lettew) di dalam satu rumah ni.143 <3 Haruslah bajet macam orang bercinta dengan mak sendiri,nak jugak 134 tuu

My mom is my BFF .Fakta sepanjang zaman. Aku ni ada satu perangai tak betul,kejap panggil mak aku mama,kejap mummiaa,kejap mak..Sukasuka hati aku je.Perangai kitorang sebijik , time tengok hindustan ,sinetron.dua-dua cover tak nangis bila tanya sedangkan peluk bantal sebab nak lap air mata.Aku rasa orang yang paling faham aku mak aku.Tak ada maknanya nak simpan rahsia weh,semua mak aku tau.dah lah haritu dia terbaca blog aku.kena bahan je lah gayanya . Ya Allah,terima kasih kerana menghadiahkan seseorang yang sangat bernilai dalam hidupku.Hyee mama,kalau mama baca ni akak tahu mama nak nangis kan,tak pa,nah tisuu.#KEHKEH.

Malam ni bola .Meh ler aku cakap,silalah main twitter sekali semasa tengok bola,sangatlah best sebab semua memang gaya hasbullah awang je mengulas nya dalam twitter tu nanti.Lagi2 kalau kau follow sorang perempuan tu ,memang over kemain lah twitter budak over

Besok sekolah,jumaat sekolah,sabtu larian 1 malaysia,ahad pergi seminar PMR.Bila wehh nak tengok transformer ni,busy kemain lagi aku ni.Yang dah tengok tu,tak perlu nak buat entri gempak-gempak.Bersederhana sudah dalam mengreview ok nanti aku dengki dahlah tengok trailer dia HOHO OHSEMM GILAAA.

3 KOMENGG:

naz said...

seronok dah manja dengan emak dari kecil dah besar nanti tade segan lagi :)

aleen aiden said...

haik,xsemua negeri cuti ke?hu3,sabau ye. ;P

syue said...

Keshian budak sekolah kena lari larian 1 Malaysia tu :) Btw akak esok nak pergi tengok Transformer XDD

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA