Sapa-sapa lagi yang dulu kelas 3 Al-khawarizmi bolehlah ke sini.

Hey dan salam selasa semua . Dah dah ini bukan entri live dari kampung . Dah gaya Siti Nur Haliza  blogger tegar dah dekat kampung pon nak beritau. Hikhik,ingat ini konsert final akdemi fantasia musim ke 9 .Aku tengok sekarang ni semua kalau boleh semua nak dishare dekat facebook.

Kalau setakat birthday bila tu okey lagi.Bila cek dekat info,contoh sekarang umur 18 . Dekat info dari kelas darjah 3 ada,contoh SK Rasa sayang hei with 15 other friends kelas 6 Mulia ,siap tulis kelas lagi tu. aku gelak je.Semua nak disharenya,tak palah ye memori . Tapi sebenarnya ada juga faedahnya ni nanti dah besar,muka semua dah lain-lain.Bukak IM tengok yang handsome sikit nak try ayat sikit sekali

A-Hye,awak ni handsome lah saya tengok awak dah lama jadi kawan saya,tapi tak pernah berkenalan.
B-WEII,KAU GILA KE APA,Tak kan tak kenal aku,Ali lah wei classmate darjah 6 mulia kau tu.
A-LORHH,Kau ALI,budak yang selalu keluar hingus lepastu malas nak lap terus hisap tu ke
B-Hehe,itu aku dulu,darjah 6 sekarang lain,heh,tengok kau pon nak tekel aku gak.dulu bukan main kau kutuk aku,Apa citer ?
A:Heh,aku bukan nak tekel kau,aku main2 je tu
A is now offline

See,tak ke malu.so bila ada segala macam benda kau cerita kat info tu senang sikt lah nak ingat tu sapa,ni sapa.Lepastu senang lah jugak nak buat reunion.Ye ke dak . Tapi aku memang tak kanlah nak share kelas segala bagai tu .Pada aku,apa kau ingat Facebook ni borang cari abang angkat semua nak beritau.Hehe,pada aku lah.Byee.

1 KOMENGG:

GreenAppleKu.com said...

Singgah follow blog diyana..salam perkenalan dari saya.

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA