ABCDEFGHIJK

Tiba-tiba rasa macam artis pulak bila udate seminggu sekali.Konon-konon busy kemain lah .Dah tak layak dah nak dipanggil blogger sebab memang tak layak . Aku rasa yang best dekat blog aku satu je aku ada heartbeat,haha korang tak ada . Mende kau merepek .Eh sebelum tu tak beri salam lagi.Assalamualaikum manusia atas bawah depan belakang.

Memang sepatutnya aku kena menjadi busy sekarang.UB lagi 2 minggu,Trial lagi 3 minggu,Raya lagi 5 minggu .Tapi antara 3 tu yang aaku teruja lebihnya raya lahh.Hai raya . So periksa,selamat selamat kepada sesiapa yang akan menghadapinya.

Aku tak tau kenapa nak exam kali ni aku watlek je.Bajet genius ke apa kali ni.Tapi series,kali ni semua buku aku pegang mesti aku tidur . Ayah aku pon dah bising-bising tengok aku . Dulu time UB,PPT kemain semangatnya.Ni time trial,Allah segala macam kemalasan keluar.Ni semua mesti setan dah belambak-lambak bergayut dengan aku lah ni .

So setan,tolong pergi,dah nak puasa dah ni . Kau tak kesian ke kat aku nanti dapat nombor last nanti . Nak puasa dah ye . Rasa nak pergi ke utara je sekarang ni beli kurma yusof taiyob kat kilang dia.Aku kan aku kan suka kot tengok iklan yusof taiyob dekat tv,dengan nada dia tu.Yusoff Taiyobbb =".Iklan keropok monie pon aku suka jugak . Perlu ke benda tu pon nak cerita.K,Bye

Hyee nama saya Diyana

11 KOMENGG:

zati embong said...

adik nk pmr la dis year eh?good luck exam k.

Fyqa said...

kihkih

stdy leklok.
kasi smngat sket
;)

cik sakdi said...

keh2 aku dulu nak exam pon leh karoke2 sedas dua. haha

Alin Liyana said...

hye gudluck for trial okay
buat elok2 :)

Pyka Rahmat said...

eee iklan keropok moni. haha rasa nak tumbuk je iklan tu.

Lieyly ︱ Alia said...

all the best yupp ;)

buat yg terbaik..

Far8 budak baik said...

raya lahhh lagi penting knnnn..
hahahahahaha..
kalau bolehhhh...
mercun tu..
kumpul byk2..
jgn lupe
meriam..
hahahaha..
gudluck trial tu...

sifu im said...

be the best

deeya said...

gud luck PMR dear .. iklan kopok moni paling comel . hehehe ~

aniswany said...

HAHAHA COMEL AYAM PANGGANG TUH =P

cik azeya said...

wah. pmr senang je. kahkah. gud luck wahai budak . hihi

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA