Hari-hari mendatang

Hai korang semua . Diam tak perlu kata apa-apa .Baca je . Kacak luar kacak dalam kacak dengar sini . Jadi yang kacak - kacak aja dengar . Yang lawa yang cantik tak payah dengar . Jika mahu dengar juga mungkin perlu kacak kan diri anda dengan memakai boxer tambahkan bulu di dada barulah jadi kacak. Ah apakah aku taip ini ah diam malas nak backspace.

Jadi kini aku sedang menghitung hari - hari terakhir 2011 . Hari-hari yang berlalu sama sahaja .Pagi-pagi aku bangun subuh aku layan TV agak - agak dah stress aku bukak internet . Aku twit sampai kena tweet limit aku tutup internet aku layan TV . Nada cinta pon aku layan HAHA sampai aku rasa nak je masuk dalam TV jadi Nada sebab apa ke lembab sangat heroin ni . Lorh biasalah sinetron .

This Selena Gomez ---^ says HAI PEOPLE

Dah 1 bulan aku tinggalkan buku .I mean aku stop baca revision book . Dah sebulan jugak habis PMR , Sepatutnya aku kena mula baca buku dah sebab aku ada exam MRSM 28haribulan ni. Tapi yelah benda baik kalau dah diberhentikan bila nak mula balik kemain ah susah dia kan . Aku nak baca buku pon sekarang ni gaya macam nak kena pancung . Arghh shutzz gila ku seru mu mood membaca mood belajar datanglah kepada ku . 

Habislah nanti time aku ambik exam MRSM tu nganga je lah . Tak apalah aku pon tak mengharap sangat dekat MRSM sebab memang dah jatuhh cinta gila dekat SMS BANTING . Ya Allah jika SMS BANTING yang terbaik buatku,berilah aku peluang untuk menuntut ilmu di sana.Amin . Tak kisah lah sekolah mana-mana pon asalkan ada sekolah yang nak aku .*mood sedih*

Dah sekarang ni aku hadapi je hidup lepas PMR dengan tenang .Nanti dah masuk form 4 derita , masuk form 5 haha tu lagilah meninggal dunia . Hai kakak abang SPM , selamat maju jaya kenang lah daku dalam paper SPM mu dan InsyaAllah kamu akan berjayaa .Labchuu People ! *wave hand gaya selena gomez*


Ku ku ku jatuh cinta padamu .Oh shutzz comel gila .Aku kata dia comel . Kau rasa ?

Aku rindu sayang kamu aku benci suka kamu

Kawan-kawan aku ni lagi satu da kenapa aku mesej tak balas aku wall tak reply . Apa dosakuuu kawan-kawankuuu *jeling nurul atiqah dengan hasya adlin *. Korang kan sampai kan hatikan .Besok aku nak ambik duit RM 100 jumpa di sekolah tau tau .

4 KOMENGG:

♥Lady Ainaa♥ said...

heheheh.. syok hidup brsekolah lg....rindu zamn pmr dlu, rindu mase amek exam MRSM dlu *alhamdulillahlah lulus*... susah an text MRSM..terutama math...grrrrr

haasyaa said...

Hahahahahahahahah kwedit ite takderw topupkan lerw lol

♥Lady Ainaa♥ said...

Diyana: reply komen sis td kt post ena...yup2...mase akk dlu Quite Tough and maths lagi lagi susah...akk survey sume junior2 akk pun kate susah test maths..huhuhuhu....study sikit2 la...tp an, math dy cam subject addmath..mase pmr mne ade blaja an..tu yg susah...Akk alhamdulillah lulus and daptlah masuk MRSM walaupun MRSM x up..hukhuk

amna said...

good luck utk exam tu !

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA