Zazazummm i am back

Hai semua! Mohon beri laluan tuan tanah sudah kembali nak pungut hutang . Lorh k tak nak kutip hutang dekat sapa seh aku bukan bendahari .Hahaha k merepek . I know there is no one that read my blog but pleaseee bagi lah aku membebel,bagi je aku luahkan segalanya kat sini .

Pukul 4 kejap lagi dah nak balik asrama . Zzzz kejap gila rasanya duduk asrama . I guess many people want to know how my life there aite .OMG bajet Lisa surihani gila dengan english terabur bagai .Life kat sana best ,aku agak happy .Jadi budak SBP ni ajar aku macam-macam .Ajar aku berani,ajar aku survive seorang diri dan ajar aku menjadi seorang yang kuat . Dan life kat sana sangatlah penat .Bangun pukul 5.30 pagi pukul 11.30 malam baru boleh rehat .

Dekat sana jugak saingan dia terlalu hebat .I feel nothing if i compare myself with them .Mereka sangat vavavomm manakala aku sudah siap sedia untuk diBOM .Yeahh rasa itu membunuh sebenarnya .Benda tu kadang-kadang buat aku down .Aku rasa aku loser ,aku tak hebat macam diorang . Its creepy .Everyday aku memang akan naikkan semangat aku sebab aku kena kuat .Aku kena berjaya kat sana even aku ni siap sedia nak kena bom . Hahaha anggaplah frasa nak kena bom tu frasa aku .Mohon kredit kalau nak guna ,zzzzz ~ .
Masa pendaftaran haritu ,hai abah~ I love you,tegangkanlah cadar lagi tegangkan
Ni time inspection .Ohnana i dont know apahal dia nak tengok segala macam jenama syampu bagai .
Locker kat sana freaking best . Since aku ni first batch so memang semua aku lah merasmikan .Locker dia besar gila but still tak muat bagi aku .Aku suka locker aku sebab nice .Ada gambar kawan,ada gambar boyfriends aku . Hidup 1D ! Gambar parents ada k,ada dalam fail .
Time prep tak ada kerja kan so kita camwhore .Act tengah belajar sejarah lepastu kononnya letak lirik 1D buat penaik semangat Poyo memang macamni .Mohon abaikan ~
Muka alien gila doh . Tapi betullah aku suka gila waktu prep .Best gila ,waktu riadah waktu yang paling aku benci .Everyday aku doakan hujan .Teruk gila perangai ,dah macam boleh buat group belia benci riadah .

So far sekolah ni ok ,aku dapat dorm mate yang best,classmate yang sumpah terbaik and yeah my life is happy ! Aku enjoy setiap saat kat sini walaupun masa 2nd day masuk tu aku homesick .Zzz comel kot homesick,nangis kat atat katil,kat public phone . Lailai,eh besok aku ada audition bahas untuk team sekolah ,doakan aku dan doakan aku dapat jadi team bola jaring sekolah k . Dan doakan aku berjaya dalam exam ,Bye ~

3 KOMENGG:

Husna AOmar said...

blaja reajin diyana!!!
i know you can do it bebeh

uishh teringin nak msok sbp gak la gini!!

Faidhatul Arfah said...

semoga berjaya dlm exam dik :)

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat sore sahabat..

sedikit berbagi inspirasi sore...

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat serta senyum terindah kita untuk meyambut sore yang indah ini..^_^
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA