2012 tu masa lilo form 4


nape aku rasa gambar ni gedik;)
bila nk buat n3 je x de tajuk..bile nk buat je x de tajuk..bile x de tajuk je nk buat n3..yer..aku rasa harini aku aktif sgt walaupon kepala aku cam nak pecah sbb wat n3 yg x best

Miss Lilo tu aku lah
x tau kenapa letak nama samaran(ceh2)
ntah saje saje jer..bila aku lilo,dier Stich
yer..tgk gambar bawah ni
burok perangai..?aku lah tu
sian minah ni,malu jer

sabtu ni aku hang out ngan kwn aku.Yuu,y aku rasa malas sgt nk pergi tp aku nk pergi
x faham..?aku malas nk pergi tapi aku nk pergi jgk sbb nk tgk 2012.so aku rasa aku kena hilangkan virus yg sering menular manusia tu iaitu kawan2 MALAS..ulang lagi sekali MALAS..yer saya malas cket jer..


2012. Pictures, Images and Photos

orang kata tgk ni kena kuat iman
ya..i will try
bukan mesti.memang kena

*Bulan ni banyak movie best ar..



 aku ngan Tqah

Happy Birthday to you
happy birthdate to you
happy birthday to Tqah


hari ni birthday dierrrrr....
BFF aku paling lama
kawan dr darjah 2 sampai da nk masuk form 2

hope kekal selamnya..

*ni n3 interframe ea.aku ngan die ngan effa ngan ilyn mmg gile gambar
we all x leh tgk camera sawan







2 KOMENGG:

cik EPAL said...

2012 cerita pasal hari kiamat ke??

cik lilo said...

cik Epal:maybe kot

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA