Aiman is gone crazy!Diyana is gone silly!

Pagi tadi ade koko,pergi bola jaring.boring sbb x de kawan.Effa x de.T__T.malas lah nk kacau Gebang Crew. Lepastu stay sekolah*eee.busuk..stay sekolah BEST GILER..hushh!series.lagi2 stay dgn Tqah..kitorangaku lah paling gile sekali*kalah PNB..guling2 lah..gelak2 lah..Well,hari rabu kitorang mmg camtu.OVER-REACT plak.klu izlyn badi,aku x,aku happy!haha.bile rabu je mula buat Drama seBABAK*rindu Arwah Din Beramboi.Haritu Tasha ngan Najwan.harini gadis kaya dan lelaki kapcai..haha.siryes..bong betul!stay best!nak stay.nak stay lagi*pang!ngadangada la lu diyana..Kitorang basuh bilik wudhu;.dorang tu  PENGOTOR LAH.Tadi KPO,aku,izlyn go to ICT..wei,best ICT.minggu depan nk PONPON lagi..*alam sekitar!good bye=D.Masa seni aku buat seni smpi siap.satu keAJAIBAN..harini aku rajin!bold di situ.r a j i n!nik.ikram kejam..Tasha,Tqah..ushhh..best gile korg gelakkan aku kan..gelaklah lagi

Tu masa aku ngan Tqah,ilyn and lain2..tadi alkisah nya masa balik,tqah dah balik..ramai la perempuan dah balik.. Tok Din kesayangan Aiman tu lah ambil lambat*tapi best.bile cam dah lame sikit..kitorang sembangsembang lah..tibe2 aiman cakap..
 aiman.diyana
wei,tgk kereta saga tu..tu kakak tu kan
Kak Ed..?haha..ntah
Ye ar..Ko tgk plat die WB*
Hmmm,maybe
so,kitorang pon pergi lah kt kereta tu..kereta tu dah lah ade kt depan pintu besar..mase jalan tu kitorang dah cuak dah..takut Kak Ed marah sbb lambat..Time tuover-confident kereta tu kak Ed..Sighh!bile dtg..ade pakcik tgh btol kereta tu..hushh!bukan Kak Ed..Aiman dah malu pgang-pegang pokok dah..aku buat belek buku..haha..siryes SEGAN..

Tibe2 aiman cakap..wei,diyana tulis kt Blog..hah?time tu aku tanya.ko x baca kan blog aku.die kate x.hushhh. selamat aku!Time tunggu lagi,aku sembang2 ngan dier..kawan2 die pulak BONG cakap uuuu!uuuu.*hei sorry cket ai x ambik kawan ai punya ok!and aku ckp ngan dier.aiman ko pokok sane,aku pokok sini dan cakap..Kitorang pon sembang2 tibe2 ade lah sorang makcik ni pergi jumpa sorang budak ni sbb budak tu buli anak dier..Aiman yg mmg KAKI penyibuk tu pon turut serta.aku yg kaki kipas ni pon nk turut serta tapi x de perempuan pon..Ustazah ade,pakguard,makguard pon ade ikot campur..aku x tau ape ending die sbb tok Din kesayangan telah ambik tepat pada 7.00 malam berapa saat ntah..

Dalam Van,aiman cerita die stay kt Rumah Ayie.die buat party..Citer rumah Ayie air karat pon die citer..hushh!pastu ejekejek aku x mandi.aku x mandi bwk deodorant,cologne,bedak drpd ko tu mandi air KARAT!Tok Din pon sibok nk ejek2 aku..

Banyak lg cerita gile,tapi malas nk tulis dah..d conclusion is Bile hari rabu je kami Gila..tatau kenapa!
night!

aku rajin hrni sbb Birthday Iwan AF8.Happy Birthday!!

1 KOMENGG:

stupid girl said...

Hai kaa lam kenal, , ,bagus blognya, , ,follow back ea, , (^_^)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA