kalau setakat dtg nak mengGEDIK,baik kau berambus!

photography Pictures, Images and Photos

saje letak gambar love-love bagi mengurangkan rasa BENGANG*hilang sifat kewanitaaan aku.huhu aku ni.Hushh!mmg aku hangin la wei,tadi aku dtg tusyen,ade budak baru lagi.Kalau budak baru tu jenis yg baikbaik*aku pon bukannye baik sgt pon x per.ini tidak,same lah spesies dgn puak gedik yang sedia ada.Saje je nk meningkatkan spesies getek tu.adoimak.kalau budak yang baru masuk tu mmg datang untuk belajar okey..*aku tau lah aku nakaltahapgila kt tusyen.TAPI,aku belajar,aku tak berSMS,x lukis2 gambar balak dekat kertas masa teacher ajar..Lepas teacher x de aku barulah HUHAHUHA..ni kau x..*yer aku mmg x layak untuk menasihati kau sbb aku bukannya perfect mane pon..Huh!tolonglah kalau setakat nak masuk tusyen untuk jumpa kawan-kawan,jumpa balak,makan-makan..kat jamban pon kau boleh buat lah.Hisshh!aku mmg x puas hati btol..kalau kau da camtu,x yah ar nak ajak kawan-kawan ko menyemak kan tusyen tu jugak,besok-besok,ko bolehlah ajak semua budak sk1,sk2,sk3 masuk tusyen tu..biar semua da jadi macam ZOO!siyes!wa cakap lu,tadi aku x de semangat nk belajar langsung..last2 aku pon memekak sbb aku da taktahan dgn korang..!aku marah secara bermaruah tau,x de pon aku naik kan jari tgh aku,..*haha.marah pon ade bermaruah ke.?satu je aku nk pesan,kalau setakat tusyen buat happy2,baik berambus la wei,simpan duit parents ko buat beli top-up..huh!hilang ciriciri kewanitaan dan kesopanan aku selama ni..ahaks!da!

p/s:aku tak ikut pon tip-tip bile berhadapan dgn crush sbb aku gelabi gile bila jumpa die!huh!
Ya Allah ya Tuhanku,panjangkan lah umur kami sekeluarga,berilah lebih lama peluang untuk aku berbahagia bersama keluargaku
AMIN

2 KOMENGG:

amirah said...

getek tu apa?

diyana said...

amirah:getek tu mengada-ngada=P

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA