CRACK ! T__T

Tengah tidur,mama kata,cepat-cepat bangun,nak pergi rumah nenek ni.Aku pun buat derk je sebab ingat main-main .Rupa-rupanya betul-betul .Kan best tukar ayat tu,cepat bangun cepat ,nak pergi airport ni,nanti flight terlepas ,tak dapat pergi london ,Kan best kalau macam tu ayatnya.Sampai-sampai makan,jalan jap melawat gajah,melawat saudara and malam balik.Grrr !Tengah balik tu bole pula langgar something .Ya Allah Ya Tuhanku .Nasib baik lah tak ada apa-apa .Just kereta je something crack ,OMG .Hope tak da apa-apa lah.So balik ,aku pula yang lembik semacam nak demam .Eeee ,tolonglah jangan demam senazak-nazaknya .Da !

p/s;6 S nk buat reunion,happy tapi maybe aku tak boleh join T__T .Aku harap time reunioun tu tak da budak yg sekolah lain dtg,biar bdk BBST je datang,kalau camtu aku tak terkilan sgt !HAHA.kejam gila

2 KOMENGG:

syue said...

waaa, sama lah malas bangun derr. hahha. sebab dh dekat 6 bulan tido suka hati & tkde org kejut pagi utk pg mana2 except utk subuh. haha. pasni nak masuk u dh, cane lah nak survive doh. kah3x

diyana said...

syue;Kita tahun spn plak !Dah 2 tahun bgn lambat !tiba2 kena bgn awal

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA