Debt

Hye All.Assalamualikum.Nampak tak award yang belambak di atas tu.Tu ar award yang aku dapat tapi aku tak letak-letak.So hari ni nak melunaskan lah hutang-hutang mereka.Yang memberi thanx,meh sini aku senaraikan satu2,hasya,tyqa,wanie,nana,nami,syarifah nadiah,wan dan sape2 yang memberi tu.Thank u very much and sorry sbb lambat siapkan.

1) Siapakah kawan baik anda? (Kalau boleh tunjuk gambar orang tersebut ye...)

-Effa Syahirah
-Nur Izlyn Qistina
-Nurul Atiqah

*gambar aku pun ade



2) 2 kenangan manis & 2 kenangan pahit

kenangan manis
-with family
-with friend

kenangan teruk
-result teruk nak mati
-idk


3) Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda, apakah yang anda akan katakan padanya??
-jangan lupakan aku,jaga diri baik2


4) Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger
-syue
-Nurul Fatin Husna
-Natasya*sorry salah eja

second tag
-----------------------------------------------------------------------------
                                                         

1) Bagaimana anda dapat menjadikan blog anda sebagai medan dakwah? =)
 
-Benci Israel, post benda berkaitan islam


2) Sumbangan anda selama menjadi blogger?
 
-Bagi tanda-tanda kiamat


3) Apa yang anda dapat sepanjang menjadi blogger (positif & negatif)
 
-positif;Dapat happy
 
-negatif;Asyik nak online je

4) Blog jenis yang macam mana (pada pandangan anda) yang anda suka stalk?
 
-Blog yang kemas,menarik
  Third Tag
---------------------------------------------------------------------------

Siapakah artis pujaan awk?

Kelly Clarkson .Iwan Af8 .Taylor Swift

Kenape awk terlalu suke kepade die?

Shahir : I like her voice
Iwan:Dia handome ooo
Taylor Swift:I like her music

Adakah awk rase hidup awk 'perfect'? kenape?

Tidak sama sekali kerana nobody perfect

Bagaimanakah reaksi awk jika mendapat iPhone?

Biasa-biasa saje kerana saya tak minat iPhone langsung !
 
Kepade siapa yg awk ingin tag?

Kepada Anda yang mahu buat ini Tag 

Forth Tag
-------------------------------------------------------------------------------

Adakah anda happy sekarang ?

Tk tau

Kenapa anda happy ?
 
Aku tak de perasaan lah sekarang

Apa benda yang membuatkan anda happy ?

Family.Friend.Enjoy.Novel.Holiday.Internet
 
Pernah menerima tag ?

Pernah.

Nyatakan warna yang anda suka ?

Hitam.Purple.Putih

Berikan 9 orang yang anda akan tag ?

Ambil lah sape-sape

Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag , nak tulis berjela pon takpa ?

Mereka manusia

Adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang ?

Teramat happy 

The End,Sape nak ambil-ambil lah.Jangan malu2

3 KOMENGG:

White Girl said...

Byk nye award.. Malat0p la ! ;p

cikCEPET said...

wuee..
glam laaa..

:))

diyana said...

White Girl;Hah !mmg lah dah lama org bagi br nk post kan tu lah byk.Sbnrnya x de lah byk mane pon

cikCEPET;hihi,x de lah glam

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA