Blind IT



Hye and Salam . Motif ada David Villa ni sebab Spain menang .Kah-kah,Tahniah Spain,aku memang dah kata dah ! Memang berbaloi-baloi aku berjaga sampai tertinggal bas nak pergi sekolah.K.A.N.T.O.I,memang betul pun,aku tersedar pukul 12.00 tengahari.Teruk betul.Tak pe lah kan,4 tahun sekali,4 tahun nanti buat lagi,Tapi game semalam memang lah,Dua-dua hebat,memang derita ar nak tunggu GOL,nasib baik gol,kalau tak penalti ,serious tak mencabar langsung kalau penalti.Tapi stadium semalam macam penuh dengan peminat Oranje[betul ke ejaan ni] je.Tu ar masa spain ambil hadiah,tak meriah sangat ,macam dia tak wujud je masa Casilas tu angkat Piala tu.Semalam aku tengok bola dengan mama,abah,amar.Huhu,memang lah , 1 family bangun.1 family gila bola.Just Syahmi je tak bangun,Ye ar dia 5 tahun tak kan lah budak innocent macam tu tengok bola kot.Congrats Spain ! Prefer aku stop ,kalau tak ada aku kena belasah dengan peminat belanda karang.

Ni cerita sebenarnya ,mesti korang blur kan tajuk blind it cerita pasal bola .Laptop aku dah change pada window 7,serious aku tak suka sebab aku macam blur gila dengan benda ni.Dah lah lambat gila.Buta IT betul aku,prefer XP yang buruk tu tapi tahan lasak ni macam lembut lemah gemalai je kenapa.

p/s;Satu family aku dah tau aku minat gila kat David Villa .Huhu

9 KOMENGG:

Mr Noble said...

salam.
yeay spain menang! haha!
pc kat kg i pon pakai windows 7, dah biasa pakai windows xp, bile pakai 7 cam slow je nak biasakan diri :)

syahira ariff said...

yeah!
cassilass memang hero la match final nie!



awak pakai windows 7 ??
reti tak tukar dekstop bckground?

Mr Noble said...

alamak! pc windows 7 tu kat kampung la. ntah bile nak balik kg lagi, taktau :D

cuba try ni (xtau bleh ke tak):
right click on the desktop >> Personalize >> Desktop Backgrounds

trebmaL aydanayS said...

yeahhhh bahagiaaa

bellar0ssa said...

wc dah habis.tapi aku baru nakkomen.huhu lamabat gile.

papepon david villa memang smartieeeee.hehe

diyana said...

Mr.Nobble;yey ! spain menang,thanx 4 sharing k

diyana said...

syahira ariff;cassilas mmg terhebat

Mr Noble said...

yeah, your welcome. spain menang, pasni ramai la org amik pot kat spanish la liga :p

diyana said...

bellarossa;haha,mmg terbaik lah david villa

adynayS;bahagia ~

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA