Bride War

Hye.Jom kita Cerita pasal movie jom,aku nak review filem tu,Best oo,tengok ar memang best pun.Aku kan suka tengok TV,so memang nak suruh korang pon tengok.Ok cerita ni pasal.Kenapa aku review cerita ni sebab cerita ni memang ok lah,unik ok
Emma Allan (Anne Hathaway) dan Liv Lerner (Kate Hudson) adalah kawan baik yang telah merancang setiap atucara  pernikahan mereka, sejak pertama kali menyaksikan pernikahan 20 tahun yang lalu di Hotel Plaza. Oleh kerana itu, mereka berdua telah membuatnya menjadi keutamaan seumur hidup untuk berkahwin di lokasi yang sama pada bulan Jun.
Filem ini bermula dengan dua perempuan bertunang pada usia 26. Mereka kemudian mengupah pernikahan mereka dengan wedding planner yang paling terkenal di New York, Marion St Claire (Candice Bergen), tetapi kerana kesalahan teknikal, mereka telah dijadualkan melakukan pernikahan pada hari yang sama, June 6.
Anne Hataway ni macam comel jer[macam?]


See,dua BFF putus kawan hanya sebab perkahwinan.Dua-dua berebut nak gunakan tarikh yang sama.Berperang ok,sabotaj sana,sabotaj sini.Ok BFF aku,korang jangan nak mengada-ngada kahwin time aku kahwin okey ! nanti sape nak jadi pengapit aku,make-up aku dan camera -girl aku ~

Bayangkan !aku gaduh dengan budak ni hanya sebab perkahwinan idaman.OMG ! tak rela kot ~,

 Kalau dengan budak ni lagi lah tak patut sebab kitorang dah buat agrrement,aku kahwin dia pengapit,dia kahwin aku pengapit,


Dengan budak ni lagi lah macam .....Sah-sah lah kalau kitorang bergaduh,dia akan menang sebab dia kan nak menang je,sah-sah aku kalah .T__T

p/s;kalau korang rela tak ?tapi macam best jer,bergaduh.HUHU

6 KOMENGG:

Mr Noble said...

girl fight! woo hoo!!

syahira ariff said...

hahaha
jgn berebutkn lelaki yg sama sudahla
bahaya!

ツhʋƨиα ツ said...

eh , bukan kawin sama sama bukan sweet ke ?

HAAA , JAWAB
:p tp betul , mcm best je
hahaha

diyana said...

Mr noble;tak baik tw gadoh2 lagi2 dgn BFF

diyana said...

syahira ariff;best kot bermadu.HAHA,,aah,janganlah

diyana said...

usna;mmg best pon.HAHA.jom la usna kawin same2 jom ngan diyana

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA