Bukan pelajar cemerlang !

Hye.Berhabuk gila blog pink ni.Hey-hey,selasa,rabu,khamis ni exam.Dan aku tak study apa-apa lagi.Macam bangga je tak study lagi.Grr`,Aku bukan tak nak study but bila aku pegang buku je aku mula lah tertidur,macam mata aku ni anti je dengan revision book,bila baca je mata automaticly tertutup.baca magazine,usha poster,buat buku skrap D.Villa 7,tak ngantuk pula kau.See,bajet macam cemerlang je aku ni sedangkan bukan pelajar cemerlang pon ~.nanti bila dah dapat result boleh pulak buat muka innocent,Bijak betul.Sooo,malam ni aku kena mulakan Pembelajaran sebab aku ni bukan nya jenis tak belajar tiba-tiba bila dapat result dapat 8 A,hambek kau,walaupun si Paul tu ramal kan result aku, sah-sah lah tak betul.Ayah dan adik aku balik kampung sebab ada kenduri and now,tinggal aku dan mama aku je kat rumah.Heaven gila,memang superb lah`.Tadi aku pergi tengok student mak aku dekat kem mana tah,aku bukan fasi okey,[hancur lah aku ajar budak-budak tu  kalau aku jadi fasi]Kah-kah,kelakar lah dorang,Nak explorace masuk hutan pon nak bawa fail dorang.Tak ke kelakar,nmpak gila first time.Haha,ok lah Bye ~

p/s;Football weeklyyy ~

6 KOMENGG:

Mr Noble said...

ok. jgn lupe study tau! :p

bellar0ssa said...

huhu study2... buat buku skrap villa? bior betik.huhu

diyana said...

Mr noble;Ya,k.thanx

diyana said...

bellarossa;thanx.betik lah

syahira ariff said...

bila nak buat buku skrap ttg sy pulak?

=D

diyana said...

syahira;boleh.sent gambar cepat kak

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA