segmen mak nenek membebel ! aku ada dua watak !

Tiba-tiba terasa diri ini berharga kerana dengan semangat berjuang berkobar nya bangun pukul 12 semata -mata kerana ingin menelaah subjek Geografi yang pasal kaji bumi tu dengan kemahiran hidup yang masak - masak tu .memang kebanggan di situ tapi dengan tiba-tiba kebanggaan itu hilang sebab lepas belajar terus angkat laptop cocok broadband layan Internet.Apa lah kau,kata nak berjaya.lepas belajar online.dan bila dapat result down-down,kau semangat buat azam mengalahkan resit beli barang dapur kat giant,tapi tak berubah-berubah juga.dan sekarang pukul 3 pagi ,kau dah online selama 1 jam 20 minit,kira ok lah tu sebab aku belajar 1 jam 30 minit.kuikuikui.

Motif meletakkan gambar adalah cara meredhakan mak nenek yang sedang membebel di atas tu [aku lah tu]

mak nenek say;ok saya dah cool balik lepas tengok gambar di atas dan ok lah tu ,saya berikan awak online,apa salahnya sekali-sekala kena online untuk meredhakan stress.

p/s;aku tak faham mak nenek ni sokong yang mana,pembelot ok mak nenek tu,tadi membebel,adakah dia berubah tengok muka saya yang cantik semacam nak apa benda tah `
dan sekarang saya menjadi diyana bukan mak nenek,diyana say;oh,awak,doakan saya ok.harini last exam.Harap dapatlah A atau B,itu je yang saya minta dan harap dapat top 10 lagi.Amin.Bye

4 KOMENGG:

Mr Noble said...

doa dpt A la. amin..

syahira ariff said...

sbb awk cute la dia jadi sejuk hati tgk gambar awk
=]

WZulhilmi said...

amin~~~ Semoga dpt A!!! :)

Nudi said...

Mr Noble;ye but kalau dapat B pon ok lah

syahira ariff;mana ade cute tw

oh thanx

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA