Contest;Jom ikut Teha giweaway

 

Hye all . Hari ni kan tiba-tiba aku dapat mimpi supaya nak join contest.agaga.ok,tak mimpi tapi tiba-tiba sebab tengok hadiah dia coklat so saya jadi macam teransang okey.aku memang tak boleh nampak chocolate ok,kalau namapak aku histerrria.*ok tipu.so harini aku join contest ni Kak Teha.

Jom kita selesaikan syarat-syarat dia semua = D

1. firstly, wajib menjadi follower blog http://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..) *done

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakan anda untuk menyertai giveaway contest ni..*done

4. letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)
.*done

5. Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)
.*done

6. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.
.*done
7. tarikh tamat adalah pada 31 Ogos 2010.
.*done

                                   
1.ok ini bukti pertama,aku dah jadi follower,follower ke 129


3.ok,ini buktinya entri ini ,ok aku tag dua kawan aku tyqa dan hasya.sila lah join contest ini ye kawan-kawan ku


4.done,tengok sidebar ok,walaupon agak besar banner tu
kehkeh,nti aku edit

5.
ok,mmg dah share ini buktintya

6 dan 7;ok,nk tinggalkan link dan yang pasti harini 1 ogos sememangnya lambat lagi nak 31 ogos.
hope ada rezeki menang,psttt,aku dah histeria dah tengok coklat tu,
 p/s;bye,.thanx kepada follower,yang blogwalking tu,bagi award tu,nti ada masa aku jalan balik,buat okey,sorry agak busy bermenjakmennjak ni

3 KOMENGG:

syahira ariff said...

hadiah dia best tak?

IntanBerlian said...

heee gudluck ye =D

Nudi said...

syahira ariff;coklat kak,itu sbb lah masuk tu.teheee

intanberlian;thanx kak

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA