Malaysia Juara Piala Suzuki .Khairul Fahmi tahan bola macam ..

Dia Tahan bola macam tahan benda yang bernyawa oh.Contoh anak ye.Boleh pulak dibandingkan cam gitu

Hey pemain bola sepak , penjaga gol ,jurulatih negara,pembantu jurulatih,orang bancuh air .Tahniah sebab menang malam tadii.Malaysia kan bolehhh.Malaysia menang dgn agregat 4-2.

Walaupon kalah tak apa asalkan kita cuba.Eh,tak tak.Walaupon kalah takpe kita tetap menang.Tapi kan dorang semalam main tak da lah segempak kat bukit jalil tapi Khairul Fahmi tu memang cekap lah.Kalau tak jaga betull,ada berapa gol bolos tu sebab Indonesia memang nak goll sangat sangatt malam tadi

Tengok match semalam berdebar2 je.Orang sakit jantung kalau tengok sakit kat situ jugak.Pemain Indonesia semalam kan main memang kejar gol je kan semalam.Kita pulak main menahan je.Bila dapat bola kat kita je,habis ar macam nak mati bawak bola sampai ke gol sbb tak da orang pon kat bahagian sana kecuali Markus tu.

Tengok status FB semua dah buat love2 dah.aku bila kawan2 aku buat love2 kat khairul fahmi,aku pon sebok ar nak mengecewakan dorang aku btau dia dah ade GF . Waa,penghancur kebahagiaan  kawan2 aku.Lepastu dorang tukar pulak player lain.Cis,lantak kau lah asalkan kau bahgaia.

tak da dia ni memang kenduri gol lah indonesia.Khairul Fahmi terbaik lah

Pertahanan tak da lah kebal macam kat bukit jalil sgt tapi tetap terhebatt

Tahniah Malaysia,Tak pernah nak pergi lawan naik kereta perisai.Kau ingat ni medan perang ke apa.Nak berlatih pon tak boleh.Mereka memang sangat hebat dalam mental dan fizikal.Kalau aku Waaa,balik Malaysia je lah.Sekarang ni  bola sepak Malaysia dah mula bukak mata orang kita dah.Oh,maksud sebenarnya aku.Tak pernah2 aku khusyuk terpekik2 menjerit tengok Malaysia lawan bola.Dekat Twitter,nama K.F dah macam apa benda tah.Waaaaa,hebat hebat.

6 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

tahniah buat Malaysia

Hasya Adlin said...

Nama KF dah masuk Trending WorldWide ah dekat Twitter. Tapi ASHARI tetap hebakk :D

adib ahyar said...

malaysia..i proud be one of u..hehe

syue said...

Khairul Fahmi goalkeeper terhebatt! :D

Yeayy, Malaysia menang! tahniahhh! bangga =)

i am ummi said...

yes..malaysia bermain dgn bersemangat. main camni baru org suka tgk malaysia main. keep it up

puteri ain said...

congrats ! bangga jadi anak malaysia !:)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA