Tips untuk meningkatkan soalan formspring

Formspring ?Apa itu,Borang Musim Semi .Oh,Musim pon ada borang ka.Oh bukan bukan.Formspring ni macam kau tanya soalan,orang tu jawab lah.Adalah ini macam True and Dare.Oh ok True sahaja Dare tak da.Tapi True tu pon tak payah lah.Ikot suka hati kamu lah nak jawab betul ke jawab tipu ke.Borang musim kamu kan,hak kamu lah .Ngehhhhhhhh !!

Korang nak tak teruja bila bukak Formspring tengok soalan banyak-banyak.Yeah,selama ni buka profile orang tengok Answered dia ; 1567 ,bukak profile sendiei tengok Answered;3.Itu pon kau tanya diri kau sendiri.Ataupon suruh Formspring tanyakannn.Kan kan ?

Ini Tips buat orang yang tak popular macam diri ini .Kalau awak dah popularr gila FS tak yah baca lah.Baik pergi jawab soalan Musim Borang awak tu.Dulu aku pon camtu,tak da soalan pon,ada soalan aku tanya lah,kalau tak pon aku suruh FS hantar kat aku.Bukan sekarang nak cakap diri ini popular FS tak langsung wei.Semua yang tanya2 tu pon sebab .....Ini semua berkaitan kebijaksannaaaaan,Tak da lah,kita kena lah jadi bijak memikirkan strategi kalau nak soalan FS belambak lambak.

Maksud orang yang semulajadi popular di FS ni macamni,dia tak tanya pon orang soalan apapon,on FS pon 5 bulan sekali,sekali bukak soalan 333.Aku bukan kategori ni.Lagi satu jenis ialah,tiap2 hari dia spam orang tanya banyak2,lepastu orang tu pulak tanya dia banyak2.Ini pon popular jugak,tapi popular kena berusaha sungguh2 lah.

Senang je kalau kau nak soalan banyak ni,Mula-mula kau pergi dekat profile kawan kau yang popular,lepastu kau perhatikan sapa yang paling banyak tanya dia,yang banyak spam dia lah.Lepastu orang tu pulak tanya soalan
  • dah makan ke belum
  • tengah buat apa tu
  • lepas mandi buat apa
  • kereta idaman
  • bila kita merdeka
  • sorry,kalau dah lama x spam
Soalan -soalan camtu lah yang macam soalan suka-suka tu.Kau bukak profile orang tu and kau tanya lah dia macam2.Kau tanya dia macam2.SEhari 10 soalan camtu,kau tanya gak lah soalan yang macam orang tu tanya orang lain.Lepastu kau tengok profile dia sapa yang suka tanay dia banyak2  .Kau bukak pulak profile orang tu lepastu tanya dia lagi.

InsyaAllah kalau kau bukak Formspring kau,soalan belambak2.Tapi kan ,kau janganlah nak memaki dia kalau dia tanya soalan - soalan Dah mandi ke belum.semua soalan tak berpaedah tu.Tapi kau kena lah tanya orang yang aktif FS ,bukannya orang yang FS pon x bukak.Selamat mencuba.Macamni lah orang tak glamer nak merasa glamer kejap.

p/s;kahkahkah,apa kejadah aku bagi tip macamni,memang nak kena maki je,

jangan malu nak spam aku banyak2.Haha
.Tanya soalan yang best2 tau

4 KOMENGG:

Ery Farieha said...

bosan lah layan FS skrg.
soalan merepek, malas layan. huhuh

Rozana Razali said...

sy pny fs kadang2 je ada soalan.. tapi xkesah pon, hihi..

DeCrewz said...

Terbaik punya info...wakakaka

nurayunni said...

xpandai gune...

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA