menantu tip top dan bruno mars datang malaysia dan

selamat hari Ahad 1 pagi korang semua.Motif aku buat entri ni cuma nak cakap Hye.Ok tu je yang aku nak cakap dan bye semua.

OK AKU BAGI KAU SEPAK AKU WEI ! Free OF CHARGE .Kesian korang tak memasal baca entri tak semenggah tak guna langsung aku ni.Ok silalah baca juga benda kat bawah ni tau tau,Kesian korang dah terbuka dan aku pon tak rela disepak sepakk.

Tadi aku layan cerekarama,aku mmg ratu drama so nak buat macam mana.Cerita Menantu Tip Top Top Tip Tip Top tu.Ok Tajuk dia menantu tip top je .Tak perlu korang nak google tio top top tip tu,aku rasa tak jumpa..Cerita itu biasa cerita macam dalam novel.Masa dia mula tu,aku dah tau dah apa ending dia.Biasa - biasa sebab aku dah selalu jumpa jalan cerita tu dalam novel.Nak buat macammana dulu david teo ada panggil aku mengarah filem dia tapi sebab aku nak PMR kan,aku terpaksa tolak tawaran tu.Tu pasal lah aku tau selok belok drama ni.Hahhhhhaa,kan aku dah kata aku mmg ratu drama.Over lah kau perempuan !

bukan abang aku yang kedua berlakon T__T
Cerita tu memang tak boleh belah punya belah lah.Ok lah kelakar,gila,semua benda ada.So konklusinya sapa yang tak tengok tu aku tak tau lah nak cakap korang rugi ke apa.Rugi  mungkin kalau you all you all ni ratu drama.Dan kalau kau peng-anti drama melayu ke apa benda ke,bila melayu punya drama kau kutuk lebih-lebih.aku cakap dengan kau tak payah tengok sebab nanti mesti asyik nak cari kesalahan or kekurangan drama ni je.Dan pada pencinta novel tapi sekarang dah tak baca novel macam aku,kau memang rugi sebab cerita dia macam novel.Just bezanya ,tak rasalah jadi heroin kejap,bila part mak tiri karang kita jadi jugak macam dalam novel tu

Sekarang ni aku dah tak layan dah novel.Ok tak sedih.Aku layan pon novel yang tak stainless lah.Aku tak boleh lah.Aku rasa something pula bila baca novel type macamtu.Mungkin sebab novel yang jiwang-jiwang itu banyak aku beli yang tak best.Lagipon aku malas bila beli novel cintan-cintun ni mesti hero dia nak yang terbaikk je.Waaaaa,makin kuat lah aku berangan lepas ni nak dpt hero macam dalam novel.#MALUGILA .Kenapa aku mengaku ni,Haha

Oh tak silap aku lah.Bruno Mars nak datang malaysia.Peminat dia korang boleh lah menjerit sampai pecah anak tekak depan skrin sekarang.NOW! JERIT.Nah kau baca ni.Bulan APRIL juga sama macam si Bieber itu.Tapi aku tak kisah sebab dua-dua aku tak minat.Bruno Mars ok lagi lah.Boleh minat sikit,Muka bruno mars tu macam muka hamzah terbang tinggi-tinggi kan.Har har har.Hey,bro pinjam tagline !

Dah cukup lah aku meraban merapu pukul 1 pagi ni.MEREPEK gila kan aku ni.Bye

2 KOMENGG:

bukankosong said...

Best!!!!!

Oreo said...

@bukankosong

Erk yg mana,mnantu tip top or bruno mars >

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA