sedih dan gembira

Hye.Aku ada banyak benda nak share ni.Korang baca je lah betul-betul.Lebih afdal,baca kuat-kuat biar telinga pon dengar sebab aku kan dah lama tak update so biar korang tau lah perkembangan aku.Oh,biar aku tolong lempangkan diri aku sendiri.Mengada-ngadasss.
  • Selamat Tahun Baru Cina.Semua ni mesti stok cuti raya cina seminggu kan kan,aku tak,sekolah aku cuti rabu,khamis,jumaat sahaja.Ok tak tau ni ekspressi sedih ke gembira.Mungkin sedih sbb orang lain cuti.Hukalaoh,tak kesahh pon sbb nanti aku meroyann duduk kat rumah.Ngeh ngeh
  • Lepas raya nanti sekolah pula buat tusyen dan ini wajibbb.ok ini pon kategori saddy.tak tau nak sedih ke nak gembira.Kau jangan kata akuu tak ada perasaaaannn pulak
  • Sekarang ni dekat sekolah tiap-tiap minggu kena buat journal .Journal macam diary tu but in english wei.kadang-kadang bukan happy dah.ini agak sedih lah lah sebab aku tak tau nak cerita pasal apa dah kat journal tu.Nak cerita isnin perhimpunan,pukul 10.25 rehat.Oh,pengsan lah cikgu tiap-tiap minggu aku cerita pasal tu je.
  • Ok hari isnin haritu ada timbang berat dengan tinggi.Berat aku turun 2 KG,ok dah kembali kepada berat asal selepas berat naik 2.4 kg dengan bangganya cuti haritu.Memang jadual makan aku time cuti terukkk . Yang pelik nya pasal tinggi wei,apahal tinggi makin kurang kot.Ceh,dah pendek tu diam !
  • Abah ada rancang nak bawa pergi holiday dekat Indonesia bulan 4 ni.Ok aku memang happy gilaaaaaaa sebab aku nak realease tensionn tapi mama tak bagi sebab dia kata tunggu habis PMR dulu.Lepas rayaaa.Ok sedih balik T___T .Ma,4 hari je pergi sana.
  • Cikgu pula tak kasi jalan jauh-jauh cuti bulan 3,6 ni sebab ada tusyen lagi.
  • Rabu hari tu KOKO buat first time dan sapa tak kenal aku,muka tak pernah dapat jawatan.T__T.

ini muka sedih tambah happy.#AKUPOYO
kau tengok urat aku tu,mengerikan kan

  • Ok sambung,tahun ni itu pengetua kesayangann saya target staright A 70 orang kot.Ok memang pressure . Tapi aku tak rasa sangat lah.Aku belajar macam biasa je
  • Ain Maisarah nak datang sekolah aku isnin ni.So tak kenal ain maisarah.Mu google je lah
  • Hari selasa haritu pergi beli segala macam buku latihan untuk PMR tu lah kan,okey soalan dia not bad lah.Yang paling aku nganga jatuh rahang aku sampai ke leher ni bila tengok soalan sains.Mati lah aku.Dah lah blur aku .Tengok kawan semua berebut-rebut nak jawab.Aku pula dgn certain budak lain naganga je.Memang perlu pun CERTAIN budak lain tu .Hehe
  • Aku makin minat dengan subjek sejarah and math sekarang,Ni memang happy.
  • Mungkin PMR lepas raya KOT.ok padan muka aku,tahun lepas kesian kan budak PMR tahun lepas sebab cuti raya terus PMR.Tahun ni aku pula kena.Serve your rightt Diyana ~But chopp,chopp,raya bila ?
  • Sekarang ni tengah teringin gila nak main boling weii.Dah lama tak melongkangkan bola ni
  • Yeay,internet mungkin aku akan pakai steramyx .selamat tinggal romeo broadband ku.*KEREK
Ok sekian berita sedih dan gembira dari aku.Memang aku tak letak watermark kat gambar.Busy lah.Cheh poyo kau !!!

PIPI BERTELUR TELUR

p/s:yang pasal entri sebelum ni,bukan KATY PERRY lah balas twitter aku.Artis melayu je lah Zahiril Adzim je lah

2 KOMENGG:

Arabella said...

Happy CNY !
& goodluck PMR
:)

Oreo said...

@Arabella

Thanxx

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA