Katy Perry balas twitter aku ?

Hari sabtu yang indah ini,blogger yang still sekolah ni sekolah korang tak ada buat cuti ganti ke.Sekolah ganti raya cina ke deepavali ke raya aidilfitri ke.Sekolah aku tak lagi ganti .So aku duduk sorang-sorang lah kat rumah ni.Mama abah kerja..Adik sekolah ganti.Aku mengkaji sejarah.Hahhahaha.Cuba teka Gua mana aku bertapa nak cari bahan sejarah ni.Teka teka.Feel biar lebih supaya faham subjek sejarah.Sebenarnya aku kaji dalam buku teks je.

Balas tweetttttt ?? Katy Perry balas tweet @nurdiyana96 ?Biar betul,tak nak masuk News ke ni. Oh i wish . Dia tak boleh lah nak main twitter dengan aku.Nanti husband dia jeles euww . Memang merepek lah aku petang sabtu ni.Tapi korang mesti pernah tweet artis kan sekali.Tak Pernah ? Ok aku memang batak.Lol,saja saja say hye.Untung sabut dia balas,untung batu tenggelam and so whatever aku pon tak faham apa peribahasa aku guna tu.

See,suami dia dah merenung aku dah.Ok tak kacau bini awak dah.Hey Russel,i am sorry for tweeting your wife.Sorry.I know you love her but she loves me not you lah.Haha#AkuGILA.Tapi kan bruno mars nyanyi lagu California Girl tu sedap tau Wahai Russel oi.Memang lah aku dah merepek sorang-sorang.Bubling NON stopppppp . Tapi kan haritu kan Zahiril Adzim kan balas twitter kita lah.Ok dia memang baik.LOL,masa form 1 dulu pernah buat entri pasal dia .Haha.Baik kau jangan baca nanti muntah hijau wei

@nurdiyana96 tu.96 tuu.So dah tau umur aku berapa kan.Memang Kantoi habis bawah umur lagi tu.

Oh ok lah bye.Tu je nak share.Oh lame gila kau @nurdiyana96 oi. .Kalau cerita macamni baik kau conteng kat pintu tandas je.Hehe.Pintu tandas rumah sendiri bukan tandas sekolah lah..

6 KOMENGG:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

0keh. tsk mende ni sebenarnya. Uwaaaaaaaaaaaaaaaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

GLEMERRRRRRRRRRRR YUUU. BANGGA SEJENAK KAL0 ARTIS REPLY KITE NYE KAN :)

ツhʋƨиα ツ said...

HAHA eh eh ada jgak trselit @hunanemo
ah selit celah gigi pun jadi lah

zahiril adzim? alah alah tak kenal ~.~

Ain Atika said...

haha gila lah pengakuan berani mati...huhu

syahira ariff said...

bruno mars nyanyi lgu tu akustik best kan,,da dgr gak ri tu kt radio online
ntah2 bkn katy perry yg balas,tp hasben dia kot.
=p

Oreo said...

@kak lolly

Haha,tu la pasal.Miss lolly pon artis !! Miss lolly bls pon bgga gak

@husna

Alaa,abang diyana lah dia tu.Haha

@Ain Atika

Hehe

@syahira ariff

yeah best gila ,

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA