Fashion disaster . Kita pakai apa yang kita selesa

Eeee,semua dah tau kita umur 15 lah.Alaaaaa,dah tak boleh nak sorok-sorok dah.Heh,mengada kau.Yeah,i am 15 and PMR VICTIM FOR 2011.Tapi aku tak 15 lagi .Hehehe.

Fashion disaster > apa tu.Mangsa fesyen ,fashion disaster tu kira macam 1 geng lah kot.Kot lah.Aku pon tak buat penyelidikan yg betul ni sbb nak cepat update.

Sekarang ni kan trend orang pakai tudung macam-macam jenis.Awww,ada yang pakai memang cun gila.PERFECT .Ada yang pakai Euwwww. Tapi tak perlu kot nak buat entri sindir-sindir bagai nak cakap diorang tu hodohh ke benda ke.Alaa,setakat mengumpat-ngumpat dengan kawan-kawan tak pe lah.Gosip blogger kan,kan.

Tapi aku tabik dengan golongan macam ni.Mereka buat derk je sebab buat apa nak kisah kan dengan apa yang orang kata asalkan YAKIN DENGAN DIRI SENDIRI.Apa yang penting KITA YAKIN DENGAN APA YANG KITA PAKAI.

Tak guna kau pakai cantik mana pon tapi tak yakin.memang hancus.

MONSTER DISASTERRR

Fesyen gila aku memang menyeramkann.Tak da maknanya aku pakai benda tu time bawa jalan-jalan.Nampak je tudung over sebenarnya seluar tidur dengan baju spongebob je tu.

comfortable with this style
Aku budak kecik lagi lah so tak payah nak over dalam pemakaian.Waaaa,tak rela kalau orang kata aku macam mak orang.T__T.Sekian terima kasih.Kehkeh,entri tak ada apa pon.

5 KOMENGG:

ARC™ said...

pakai untuk menutup aurat bukan untuk ditayang

amry said...

budak kecik yang hidung besar. hehehehe...jangan marahhhh..nanti cepat tuaaa :P

cik.shabah said...

he3,tak kesah pkai ape pun.the most important is HARUS SELESA !tol x dear ;p

Hasyarghh said...

Gila besar rumah kau weh!

Oreo said...

@ ARC

Yeah,betul3

@amry

x marah.x marah

@cik.shabah

betul kakak

@Hasyarghh

Haha,sja je ar tu.Mana adaa

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA