Geek glases yang stylo

Selamat petang semua.Erk,pukul 12 malam cakap selamat petang.Aku belajar dulu kalau nak tidur baru cakap Good Night. Heh ?

Sekolah dah mula cuti . Memang agak tertinggal kereta api lah aku kan.Orang lain dah bergembira-gembira dah cuti start isnin haritu,aku baru mula rabu.Tak pe,tak sedih pon.=P. Budak sekolah bila cuti sekolah,homework pon memang wajib banyaklah kan.Memang terharu tengok homework.Cikgu aku kata dia bagi homework banyak-banyak sebab dia tahu kitorang akan rindukan dia cuti nanti.Ok,alasan yang munasabah,cikgu.

Aku dah rabun.Waaaaa,padan muka kau ! Tak nak rabun tak nak rabun tak nak pakai spek tak nak . Sekarang ni geng aku empat-empat tu dah pakai spek ar semua kan.Semua pakat rabun sebab menhadap internet je tu. Tapi semua ni poyo je lebih,ada spek tinggal kat rumah.Lepastu tak nampak,mulalah wei tu apa,ni apa.*Ceh,sempat kau mengutuk kawan kau.Boleh la kita tukar nama group kita The HOTTTTT Glases girl lepasni . Hott tu tak payah ,terbakar je orang tengok. Aku paling last rabun wei !

GEEK GLASES
COMELLLLLLLLLLLLL !!!
Geek glases yang sangat stylo.Gua suka gua suka.Memang sesuai ar dnegan budak-budak kecik macam aku ni.Perempuan ni pakai comel lah,aku kalau pakai nnti dah macam nenek-nenek si bongkok tiga dah.
Biasa budak sekolah cerita pasal sekolah.Dah tu nak cerita pasal apa lagi.Ni ok aku tak cerita dekat sekolah pukul berapa aku datang,rehat makan apa,pergi tandas pukul berapa,menulis guna tangan apa.perhimpunan berapa minit.Kalau aku cerita,aku tukar blog ni nama DIARI BUDAK SEKOLAH.Meleleh air mata kau baca blog aku sebab tension semua cerita aku nak cerita ! Tapi nanti mmg aku akan ceritakan lah,Haha Bye,Happy chinese new year !

p/s:Gambar-gambar aku dgn geng The glases girl Wannabe tu nti aku upload.Nanti aku himpun banyak-banyak aku upload.Eh tak,gambar dekat kamera kawan lah.Tunggu semua gambar ada baru aku upload

9 KOMENGG:

hudhud said...

teringat plak i zaman i sekolah dulu. start pakai spec terus cm ramai org usha ekekekeke :P

Amiey White said...

Amiey pun suka pakai pek macam ni hehehehe

amry said...

mula pakai spec sebab gatai nak pakai spec mata kawan. dah berjangkit. padan muka aku. hehe

Oreo said...

@ hudhud

Woooo,nk pki spek jugak lah.

@ Amiey White

Comel kannn

@amry

Haha

Izlyn Qistina said...

dee sedap kau kutuk kita orang ya . tulah berangan tak nak masuk kelas ICT bila form 4 sebab takut rabun . ni tak masuk dah rabun . HAHA ! lepas ni kita berempat pakai geek glasses nak tak ?

Izlyn Qistina said...
This comment has been removed by the author.
♥ AyaHikari ♥ said...

suke org pkai spek. nampak bijak. :p haha

- zuriey - said...

cam cermin org dolu2

Nami said...

Tak nak masuk kelas ICT lah konon XD Alahaii, entah2 kau nanti terpilih jugak masuk weyy. pakai geek glasses lah kau.

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA