Berkasih sayang dengan blogwalking konon-konon dan Salam Maulidur Rasul

Salam semua.Tajuk lebih pulak .Aku rasa nanti lepas PMR,aku nak buat blog baru lah.Budak hidung Besar tak kan di deletee.TAK RELAAA !Blog tu nanti aku akan jadi blog tanpa identiti lah konon-kononya.Blog sisi jahat aku lah.Hekhek.Lepastu aku nak letak nuffnang.Mungkin akan jadi blogger paling shycho.Hehe.Mungkin jadi anon yang paling keji sekali.Ok abaikan aku merepek.Aku tak pernah jadi ANON wei.Aku main-main je tu.

Harini sampai sekolah .Pergi perhimpunan . Ada ceramah best. Ada selawat . Balik kelas,cikgu tak masuk smpi rehat.,REHAT.Belajar KH,main potong-potong kayu.Time BI nama banyak kali je kena panggil sebab buat muka blur  tambah innocent habisanlah kononya. Finally 1.15 ! Balikk beli aiskrim roti.Panas panas panas harini.



Time Sekolah adalah besttt. Statement saja bagi blogger dah habis sekolah dengki.Cehh,bakar ar blog aku .

Ok tibe-tiba ada kejaiaban bila buka blog aku tengok-tengok dah renovate.Aku pun tak tau buruh mana yang renovate.Buruh dari jawa  mungkin.Ya Ampun bapak,makasih-makasih sudah renovate sama aku punya belog.So kalau korang tak suka cakap je dekat aku and aku akan belasah buruh tu  ok . Tulisan boleh baca,tajuk boleh baca.Segala aduan ? Letak kat komeng aja !

Hushh,harini aku tamak.Hari Valentine is hari berkasih sayang,kalau tak silap aku.Series,aku pon blur pasal valentine ni.Aku kecik lagi lah.Arghh aku pon tak tau nak cakap macammana.Valentine aku tak sambut so harini aku berkasih sayang dnngan merayap-rayap macam kutu ke blog orang lain.Mulalah semak je nama aku ada kat shoutmix orang.Ok korang,itu tanda sayang aku kat korang.

And my lovely readers,ahaks,Do enter this blog kalau nak lah.English agak caca marba di sana.Ada masa jadi cikgu betulkan apa yang patut untuk budak blur ni.And sebenarnya entri ni nak ucap pasal Maulidur Rasul tapi merapu macam-macam ke buruh,renovate,jadual sekolah lah apa benda lah.Oh jari aku kalau jumpa dnegan keyboard memang tak boleh dipisahkan.Bagai isi dan kuku tahu !

SALAM MAULIDUR RASUL 1432H !

Maulidur Rasul (dalam bahasa Arab bermaksud kelahiran Rasul) adalah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke-12 bulan Rabiul Awal sempena kelahiran Nabi yang jatuh pada pada Isnin ( Dari hadith riwayat Muslim, 8/25 ) 12 Rabiul Awal Tahun Gajah bersamaan dengan 23 April 571. Baginda adalah nabi terakhir yang diutus oleh Allah Subhanahu Wataala. Tapak kelahiran baginda pula kini mempunyai satu bangunan kecil yang dikenali sebagai Maulid Nabi.-baca lanjut di sini

Assalamualaikum .

4 KOMENGG:

Amiey White said...

selamat maulidur rasul :D

. sabrina . said...

salam maulidur rasul :)

pak long said...

salam...
moga appy selalu

ehyeke said...

salam maulidur rasul ;)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA