Hujan rintik-rintik . Petir berdentum-dentum

Hey hey !  Salam semua.

Tadi pagi-pagi buta dah tercongok kat pusat tusyen.Subjek setiap pagi sabtu adalah sejarah.Otak lembab buat math pagi-pagi.Sebenarnya sekarang ni tengah petir,aku selamba je online.Taip laju-laju tak nak laptop pung pang karang menangis tak berlagu aku tiap-tiap hari kena pergi cc untuk online.

Sekarang ni aku nak cerita pasal diari hidup aku je ar tiap-tiap hari dengan korang.Mengalir air mata peluh segala macam air keluar dari korang sebab tension je baca cerita merepek aku. Biasa ar otak mesti tepu je bila nak update blog.depan new post menganga je cuba kalau aku jauh sebatu dari broadband,idea mencurah-curah.

Lagi dua minggu mau PKS 1.Diyanaa!tutup laptop sekarang ambik buku belajar.Aku cakap sekarang ! Wuhuu,exam kali ni dia akan streaming kelas lagi.Memang berpindah randah je ar aku kalau result hancur.Oh yeah,hari isnin ni tusyen malam dah start juga.Yeayy,suka suka suka sebab senang ar aku tak payah menelaah buku dr form 1 sorang-sorang.Tau lah kalau sorang-sorang ni macam-macam benda kang.Nak tengok tv lah,malas lah,tertidur lah.Harap sempat cover segala macam subjek dan jadual pon makin padat.Tak adalah sepadat aku nak pergi toilet pon tak boleh sebab busy.

AKU nak main bowling dengan nak tengok movie SANCTUM dan Sini ada hantu  sangat-sangat ni.Tapi adeh sekarang ni 19 feb oh.Aku dah pokai.Ada sapa-sapa mau sponsor ,contact aku ! Ok byee !

13 KOMENGG:

Nasuha Salleh said...

tunggu time terima gaji
=p minta belnja dr mak ayah..hehehe

My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

Jue said...

Diyana.. u should start study now.. all e best :D

Anisa Hang Tuah said...

selamat berhari sabtu,,
:)

Hasyarghh said...

Jom tengok Sini Ada Hantu :D

Oreo said...

@Nasuha Salleh : Okey

@Jue:Ok akak,try untuk belajar gila2

@anisa:yerr kak nis

@hasya: JOMMMMMMMMMMMMM !!!

naz said...

sanctum? i baru nak google cerita apa tu haha

adan said...

gud luck..

Fuza Marquis said...

comel font post u (:

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

mizzapple said...

blh je akk sponsor. tp byar sndri eh! huhu

KomieAroon said...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

cik EPAL said...

sanctum cam best je =)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA