28 perkara pelik tentang ANAYID

.Wuuuu,harini cutiiii.Kepala sakit.Aku baru tau seksa migrain tu macammana.Rasa macam nak potong je kepala . Botakkan rambut.Tiba-tiba baru ingat,homework menggunung tak siap lagi,rabu ni dah lah kena buat drama tak prepare lagi.Petang ni tusyen,essay tak siap lagi.

Padan muka buat kerja tanggguh-tangguh lagi,Bawah ni memang aku jujur tentang aku.

Err,tak ada lah pelik mana pon.Aku rasa ramai je orang macam aku
  • kalau melintas tak suka sangat pandang kiri kanan.Pftt,bajet hero selamatkan lah teww
  • Gila suka baca novel kalau hero dia pilot.Mungkin feel dia lebih kot.Erk
  • Teruja dengan pesta buku,kedai buku and so on buku-buku lah tapi masalahnya bukan revison book pon.
  • Suka beli shawl banyak-banyak tak pakai
  • Nampak sombong tapi aku tak,so nak mengelakkan orang kata aku sombong aku akan tersengih-sengih je
  • suka gila main dengan emosi perasaan
  • terlampau banyak skandal.Haha
  • Boleh menjadi terlampau menggelupur kalau teruja sangat
  • mood selalu tak betul,kalau bercakap tu macam apa tah,kalau emo pon dah macam apa tah
  • tak suka beritahu rahsia pada orang .Wei,nama pon rahsia
  • kejap boleh jadi kakak yang sangat caring tapi kejap boleh jadi kakak kandung yang amat kejam
  • mudah kesiankan orang,so tolong jangan bawa aku kat tempat orang susah
  • Suka tengok barang dapur.Mungkin keturunan.
  • Dem,aku suka lelaki rambut pacak.Weeee,tapi sekarang makin kurang lah
  • jarang yakin dengan diri sendiri dalam pemakaian
  • suka berimaginasi 
  • makan banyak tapi bile berat naik emosional
  • suka ushar peha perempuan.Pftt,gua bukan lesbo tapi aku nak bandingkan aku dengan dia sapa lagi gemuk
  • Bila aku pendiam aku nampak macam shycho sebab aku jarang diam
  • Aku ni pemalu sebenarnya tapi dekat sekolah aku tak tau pemalu aku tu hilang mana 
  • pengawas sekolah yang agak suka buat law sendiri
  • suka buat memek muka hodoh depan cermin
  • aku suka airport pada aku tempat tu kool
  • aku suka stalk komen kalau isu tu hot,Haha,i am a stalker
  • aku suka tengok perempuan yang pakai spek dengan ada pimple sikit dekat muka diorang,Pada aku mereka comel
  • kalau berazam over,tapi haram ditunaikan
  • kadang-kadang suka menangis untuk benda yang tak berfaedah
  • suka buat benda yang orang tak suka,lagi orang tak kasi buat lagi aku buat
The ANAYID is actually  DIYANA.Bye

    7 KOMENGG:

    Firdaus Kasim said...

    anayid tue apa awk? saya masih lg x phm

    naz said...

    ada pro dan contra. yang penting kita jadi diri sendiri dan itu yang buat kita masing2 unik :)

    Oreo said...

    anayid tu diyana/Diyana is my name

    melle amir said...

    aku fikir anayid tu apa, haha

    Firdaus Kasim said...

    owh awk terbalik kan je.. hehe.. ingatkan apa tadi..

    IntanBerlian said...

    haha, kite samalah part beli shawl byk2 tapi tak pakai.. pastu suka sangat baca novel balak dia pilot. omai i love that! tapikan tak nak boifren pilot sbbkan nanti kawen tak nak kena selalu tinggal.haha

    Nur Najmina said...

    hampir sume same (: but no 7 tu teeettttt ! haha

     
    DIYANAasri2011
    EDITED BY DIYANA