Lari tak meyempat-nyempat

Hye .

Wuu maaf aku memang tahap pemalas yang tertinggi untuk online sekarang.Bagus lah macamtu,Harap berkekalan.Amin.Sekarang dah nak bulan 4,dah faham-faham sudah.Aku still tak sedar diri lagi., buat entri berdegar-degar,dalam dunia sebenar haram.Pftt,Emo.

Semalam kejohanan merentas desa.Kejohanan itu sangat best.Weh,aku nak berlagak ni.Semalam lari aku dapat nombor . Ni betul-betul ni bukan nombor terakhir.Aku dapat nombor 16 untuk kategori P2. Perghh,berbaloi -baloi ar aku lari tak menyempat-nyempat semalam . Aku tau kau lagi terror so DIAM.=P

Lepas habis merentas desa , muncul pula Hari Usahawan. Well,sekolah tu kan terror.Dua acara dalam satu hari.Angkat bakul lagi.Tapi,gerai tak ada lah banyak sangat macam tahun lepas.Rumah hantu and so on pon tak ada jugak tahun ni.So hari usahawan tak ada lah best macam merentas desa.

Tapi maca tak berbaloi je lari,balik sekolah makan tak ingat dunia.Aku ingat gerai - gerai tak laku sebab penat kan dah merentas macam-macam taman,desa.Pftt,jauh panggang dari api ar hypotesis aku tu. Orang beli macam ulat.Menggelupur je.Tapi apa aku kisah besok cutiii.Ok sekolah,i love you very much . Terima kasih pengetua dan cikgu-cikgu ku sayang.

3 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

merentas desa?
wahahahaaa
rindunye zaman sekolah..

melle amir said...

kau spm kah tahun ni?

Oreo said...

@melle:tak lah.PMR lah kak.Hehe

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA