Ah engkau !

Hye

Ada puas hati baca entri cinta dari aku.Atau masa kau baca kau dah prepare baldi dekat sebelah buat muntah.Tak kan tak sebab aku tau aku tak terrer sampai boleh buat orang menyampah.ALOLOLO =)

Memandangkan besok isnin,harini buat entri series sikit.Besok bukan jumaat untuk FUN FUN FUN.Jumaat hari fun fun fun ke ?Saya tak kata tapi budak youtube tuuu yang kata.

Dulu dalam otak aku macam tak nak masuk asrama.Aku kata lepas PMR nanti aku nak je duduk sekolah sekarang.Nanti lepas trial,orang isi borang masuk SBP aku tak nak isi

Tapi aku tak faham,semenjak dua ni aku macam nak gila pulak pergi SBP ni,aku macam nak sangat je sekarang ni.pergh perghh,memang ar macam apa je diri aku ni .

Konfem besok bertukar balik keputusan aku tu

Nampak sangat tak ada pendirian yang teguh berdiri dalam diri aku ni.Apaapepon,berangan lebih tak guna,yang penting result result result , struggle,struggle.

tapi sekolah mana pon sama je kan,yang penting diri sendiri juga !


Doakan aku berjaya =)

Dear Robin Van persie and arsenal players , please please main betul-betul.Kalau menang,nanti bila awak datang Malaysia,kita belanja awak dekat As-salam.Please,please kalau sayangkan saya .Haha,Jokingg. Ok baik kau blah sekarang,besok sekolah .Bye

7 KOMENGG:

naz said...

goodluckk. n go chelsea go haha

Anisa Hang Tuah said...

all the best

melle amir said...

semoga berjaya lah wehh

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

hari jumaat memang fun3...sebab ari last n penghulu segala hari...hek3

IntanBerlian said...

huhu, SBP pon ok juga, banyak kebaikkan nye dik.. kite bersaing dengan orang-orng yang hebat so diri sendiri pon nak menjadi yang lagi hebat.. satu lagi lepas SPM nati nak interview biasiswa senang juga, bawa nama sekolah pon dah kira satu point.

syuhada said...

same la kite. pendirian tak tetap. hari ni nk msuk sbp esok laen pulak .. ^^

Azza Firza said...

hahahaha . melawak laa you niee , 15 ? aww samaa .

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA