Cinta Buta

Bila seseorang itu matearilistik tiba-tiba jatuh cinta dengan orang yang tak ada apa-apa.itu CINTA
Bila seseorang itu rupalistik tiba-tiba jatuh cinta dengan orang yang rupa biasa ,itu CINTA
Bila kau sepi,kau ingat dia dan kau rasa something,itu CINTA

CINTA BUTA.Yer memang,kalau kau dah fall in love tu,kau cakaplah tak tak tak.Memang tak ada maknanya.Bila kau cari orang handsome tiba-tiba kau terjatuh cinta dengan orang rupa biasa,kau kata tak,kau kata tak tapi hati kata ye.Ego kau tak kan dapat menghalang wei.



Banyak je dalam kehidupan sekarang ni.Dan orang tak tau kau jatuh cinta,tak faham kau sendiri yang faham dengan sapa,bila,kenapa kau in love dengan seseorang.Aku punya hati dah lain dah taip cinta-cinta ni.Errrr.

Kalau kau rasa cinta tu buta,sebenarnya bila kita jatuh cinta,kita lagi buta dari cinta yang memang buta tu.So,bila dah suka nak buat macammana kan ?

Semua keputusan dekat tangan kita ! Bye .

Perghhh,Nur Diyana jadi doktorr cinta wei malam sabtu ni. Aku tak dalam mood in love sekarang so jangan nak kata aku cakap diri aku.Hehe.Aku cakap tentang KITA.Yeah,US !

p/s:mudah suka orang well biasa budak sekolah tapi susah nak percaya lelaki dan cinta dalam hidup sendiri.Yeah ! Itu gua ~nanti entri lain aku cakap pasal MR RIGHT .Hehe.

4 KOMENGG:

ada mokhtar said...

hye dr cinta =)

Wani said...

wahhh . ni DR cinta tahap pro no :)

HonEyBuNNy said...

wah2...ne mesti tengah di lamun cunta neh..hehhe

hai dr cinta...ngeh3

Diyana said...

@ada:hye

@wani:pro?hehe

@honey:x de maknanya,Haha

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA