Dulu saya guna bahasa Ewwww,

Hye

limabelaslimabelas
Buka blog je dah terbaca entri apa ke benda tah tu. Ye,Nur Diyana sudah tidak pandai untuk berblog lagi.Hehe. Harini tolonglah reti balik macammana nak hupdet blog.Hari jumaat haritu macam mana tah boleh belagak sangat tak nak tengok maharaja lawak.Tak sebenarnya adik aku nak tengok gerak khas so nak tengok sangat gerak gerak khas tu  kan ambik lah.


Aku tengok maharaja lawak ni balik dekat youtube pftt,mengalir air mata,hidung.HYPERBOLA LALALA. Kau tunggu lah tiap-tiap jumaat nanti aku berebut remote.Nasib baik dekat astro mustika kalau tiba-tiba astro suruh langgan HD baru boleh tengok , aku tengok kat youtube je lah.

Aku suka mendalami enrtri-entri lama aku.20 April ni birthday blog aku wei,Selamat hari jadik,selamat hari jadik .Well mumia dia yang lebih.Excited , macam batak pon ada . Dah 2 tahun tapi blog ni pembesaran dia sangat slow.Opss,mumia tak kutuk awok lah.Awok still hebat bagi mumia awak.Blog,mumia sayang awak.Tutup mata lap air mata.=D

Awesome oh kalau baca entri lama.Bila aku tengok entri lama,Pftt,ayat,cara cerita,cara eja.Macam-macam bahasa wei keluar,bahasa rempit,eww and so on.Aku lah paling pro.Dengan shortform nya lagi.Itu semua cerita form 1.Gambar-gambar depan kamera tangan angkat tinggi-tinggi banyak sangat dah.Bila ada gambar baru tak menyempat-nyempat nak upload dalam myspace(sekarang FB)

So bila aku tengok budak sekarang macam tu,dalam hati aku , AKU DAH RASA PERASAAN MACAMTU.Biasa lah perasaan macam tu,baru masuk sekolah menengah tu sebab macam-macam benda nak cuba.(Jiwa apa benda pon aku tak faham).So itu perkara biasa.

Bila aku baca balik,aku rasa comel haha,aku tak adalah rasa betapa teruknya aku buat entri tadieww adew mamattt myspace addd titeww pastueww minx kapelzz denan titeww.Kan aku kata,aku pro.Haha,blah ! Itu semua kenangan oh,memori pokok pisang masa form 1 tu.Nanti tua,barulah comel ada benda nak buat gelak tengok diri sendiri.


       

2 KOMENGG:

melle amir said...

dulu bahasa aku pun begitu, yang gedik2 tu

IntanBerlian said...

tadieww adew mamattt myspace addd titeww pastueww minx kapelzz denan titeww.

haha takleh blah =P

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA