Hari Anugerah Kecemerlangan

Hye.Tadi aku baru balik dari us pergi award apa tah tadi.Sempat ar main hug and kiss dengan taylor swift,miley cyrus,selena gomez.Hari khamis  tipu-tipu pulak.Ok tak tadi sekolah aku ada buat hari anugerah cemerlang . And yeah,aku pon terlibat.

kau tengok 5 anugerah sekali budak ni dapat.Wei,baik kau bagi aku satu,kau tau tak,tak baik tamak-tamak ni

Tapi budak ni memang layak pon,tadi masa tengah tunggu nak ambik hadiah dalam khemah,aku selamba bawak majalah,novel segala macam pergi baca.Budak ni keluarkan buku sejarah baca.Memang layak loh dapat sekali 5 anugerah tu

aku memang dah habis majlis baru nak ambik gambar stage.Sebab masa muka-mula,aku memang dah tak boleh gerak,kena duduk bawah khemah je.Lagi satu,semua nak ambik gambar pakai SLR.Aku pakai kamera digital je tapi apa aku kisah,kalau aku ambik gambar guna kamera hitam putih tu lagi lah budak-budak pakai slr tu ternganga.LOL

Rasa macam VIP gila wei.Ada nama aku tuu,ada nama tuu.Walaupun kerusi plastik keras gila.


Tolonglah jelez aku diapit oleh polis.Ninoninonino,hihi.

Ini budak dia dapat mata pelajaran terbaik-Bahasa Arab.Well,kau tak nak tanya aku dapat anugerah apa,aku dapat mata pelajaran Bahasa Wempitt terbaik tau .LOL.Eh mana boleh,mat rempit sejati dah pandang aku slek dah nii.
So aku dapat satu anugerah sahaja iaitu Pelajar cemerlang Tingkatan 2.Dapatlah sijil,fail,dengan benda yang aku pegang tu.Siries tak tau apa nama.So majlis harini berjalan dengan lancar tapi sumpah boring gila duduk bawah khemah.Mama dengan abah datang lepastu aku dapat je hadiah,diorang balik so mengenang nasib ar aku duduk bawah khemah sambil main picit -picit pipi yang dah macam pau kukus ni sorang-sorang.

Aku baru nak bajet macam shaheziey sam masa dapat abp haritu.Bercamwhore sorang diri.Oh tapi agaklah aku ni muka tembok bukanlah tembok china tu tapi tembok macam dalam rancangan bolos tu je.Nampak sangat tak tau malu angkat kamera tinggi-tinggi lepastu ambik gambar nampak tangan sendiri.Apa kau ingat ni myspace.

Tapi aku takut tahun ni aku tak dapat keputusa macam tahun lepas.Aku takut aku hampakan parent aku memandangkan penyakit M ni makin lama makin poyo pulak bertapak dalam diri aku ni.Tapi bukan salah malas tapi salah aku.Aku yang kena kawal diri aku sebenarnya.Bye

Comelllllll tak jam ni.Next entri aku cite.

6 KOMENGG:

farysa said...

tahniah!
=D

HonEyBuNNy said...

wah..kerusi tu ciap bernama lagi kan...

all the best dik, panjang lagi perjalanan kamu dear...;-)

asfira aminuddin said...

alahai! akak serious rindu zaman sekolah. belajar rajin2 and gunakan masa ini dengan baik2 adik comel :)

Husna AOmar said...

Dyana da exam blom? Kiteorg bru nak exam korg da anugerah dahh??
HAHAA mcm dua zaman da :P

Cewahh thniah dyana :) Keep it up tauuu

Far8 budak baik said...

patut ar ade org mcm sebut nama aku..
sam sam tuu..
hahaha
wehh..ak pun penah..
sekali je name ada kat kerusi tu..
hehe

Nami said...

WAAA Lain kali aku nak dapat lima anugerah sekali pulak wey. Kena bagi chance kat Amirah Hanafiah pulak kannn? ;D

Tahniah Dee :P Wuuu wuuu pandai nya orang tu.

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA