Hari pertama exam

Hye hye blog i miss you thank youk boleh sign out sekarang . Lorh,yeah sudah habis exam boleh ambik trampolin main loncat-loncat sekarang .Kau memang ah gelabah exam baru habis 3 paper je. Sebenarnya tak silap aku harini semua budak form 3 trial tapi aku tak . Bukan sebab aku anak raja tu pasal daulat tu tak tapi yeah sebab jadual negeri Selangor lambat ,Selangor u debehhh ok ,

So selamat rakan-rakan setahun tikus yang buat Trial harini .Walaupon aku tak ada trial tapi aku still ada exam harini.Ujian Bulanan ah camtu tapi kalau aku kata susah macam SPM kau percaya tak . So setakat ni,sudah jawab 3 paper ,jadi paper yang macam SPM adalah Bahasa Melayu . Ononom,my BM TATABAHASA POREBER EBER LOSER . Dah lah melayu tak reti,bahasa inggeris pon terabur bahasa apa ah yang aku reti .

BM Kertas 1 pemahaman,tatabahasa,watafa susah weh susah . Aku kalau karangan aku boleh jawab,aku boleh membebel,merepek dekat kertas jawapan.Ni apakebenda aku nak bebel dekat borang OMR . Kawan aku pon kata yang kitorang ni African-to-be ,BM pon tak pandai.Aku agak orang vietnam yang PATI tu pon buat tatabahasa tutup mata je heh.BM susah kan susah kan , apa tak,k kau pergi DBP ah sekarang ni tau lah pandai BM . ^__^

Dah lah selsema aku tak baik lagi.dapat selsema sejak komen dekat entri kak pyka yang dia kena selsema tu. Eh tak salahkan dia,tak salahkan dia..Antibody aku lah makin lemah. Nak jawab exam,hidung selsema.Kau bayangkan macam mana.Tak kan nak hembus dekat situ jugak.Dah lah time exam dengar bunyi kipas je.Aku hembus kang semua pandang.Ada orang ingat aku tengah ingat formula kang. LOL.So gayanya berbespreng ler dengan tisu tanpa menghembuskannya .

6 Papers to go .Habis ub trial menanti . So ini dinamakan keluar kandang buaya masuk kandang harimau . Waa,nak masuk reban ayam dengan rumah kucing je . Dah ar diyana diam merepek je kerjanya . K bai my preng kita nak ambik buku belajar ni.Hehe


9 KOMENGG:

Far8 budak baik said...

weyy..ngade sungguh lahh..
selesema sikit je kot..
bukan demam kus kus pun..
ahahahahaha...
mesti bawa tisu byk gile kn..
kot2 kotak tisu tu terus..
hahahahaha..satudy ke stido entah..
grrrr

ILA HonEyBuNNy said...

huwawaw...

ada 6 papers lagi eh...

good luck tau..trial la kena wat yg terbaik gak...

baca buku rajin2 yer...study awal tu penting..ehhe

deeya said...

woooi ! tutup belog , p belajar sane skarang ..

gud luck bebeh ! oh selesema ?? nah tisu ! huhu ~

♥♥ arabella ♥♥ said...

gud luck sis!

zati embong said...

bulan2 puasa exam ni jangan ngntuk2 time exam tau.

cik sakdi said...

alah lek la, kalu jwb ABC tu bawak dadu je. ekekek

sifu im said...

kena study rajin2 la ckit dek oiii

syahira ariff said...

bm mmg susah
akak dulu tak dpt A bm
T___T

Faidhatul Arfah said...

good luck dik (:

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA