Ini namanya sedih

Hai semua apa khabar semua,harapnya semua berada dalam keadaan yang baik jangan jadi macam budak ni , Yeahh,i am talking about maseff . Myself . Tengokk,tak betul sampai keluar bahasa penjajah.Kau tau tak nak merdeka dah ni . I AM GETTING CRAZYYYY .

Besok,besok dan besok . Peperiksaan percubaan akan mula hari khamis sampai khamis minggu depan . So dah nak periksa ni semua budak kelas aku menggelupurnya lain macam . Sampai termimpi-mimpi agaknya muka Tunku Abdul Rahman masa pergi rombongan merdeka . Itu menunjukkan memang tahap betul-betul study tu.

Aku pon makin tak terurus dekat kelas tu.Jangan harap lah nak bising,aku bising ada 40 orang yang akan diamkan aku . So bila aku tak dapat bising,aku tension so aku telah melakukan pelbagai benda gila tanpa mengeluarkan suara . Macam tadi aku telah kahwinkan pen merah dengan pen hitam dah lahirlah anak berwarna biru .Pen Merah Pen Biru you marah i love you.Macam tak ada kena mengena je lagu ni.

Internet pon baru sembuh,baguslah itu menunjukkan yang internet pon tak bagi aku online . Negeri lain dah habis trial eh.Untunglahh yer kawan-kawanku . Boleh lah raya sekarang , And me baru nak pergi shopping raya sabtu ni . Day without books ler jawabnya sabtu ni . Mau shopping sambil pegang buku pon boleh .

So ,aku nak minta maaf kalau ada salah dan silap . Doakan aku berjaya je lah .  

3 KOMENGG:

kaizen said...

gud luck dik!!!

Anisa Hang Tuah said...

yaaa..all the best!

Jey Yusuff said...

nak komen apa ek. dah baca tapi tak tau nak komen apa

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA