Cinta sekarang gila

Ya ya gila.Lepasni kalau tanya sapa pasangan yang korang adore,tak yah jawab Mumtaz semua tu tak payah . Cakap je pasangan couple remaja tahun 2011 . Whyyy ? Ye lah .Ayat dorang memang terbaik .memang gaya cinta mati ler
B,kalau you curang dengan i,i kerat you 18,siaplah youuuu ! atau pun i tak nak text u 50 tahun 
See,siap nak kerat 18.Romeo and juliet dulu paling-paling pon minum racun je.Gila agung weh cinta sekarang , But selalunya yang buat macamni guna ayat rempit sikit.Hik,kita tak reti ler ayat rempit-repit ni cikgu kita ajar ABC je kat sekolah.

Dah korang tak payah nak gelak-gelak baca pasal kisah cinta remaja sekarang ni.Gaya aku cerita ni memang ah macam aku ni ibu jaga 5 anak tapi well aku pun remaja so tak payah ler nak membahan orang sangat Diyana . Aku pun kadang-kadang geleng kepala sambil membahan tak henti orang yang siap nak kerat-kerat 18 ni tapi bila fikir balik,cinta punya pasal kan,kerat 57 pon sanggup . XCVBNZMN LOL . Byeee !

7 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

rindu nak kembali zaman remaja.sekolah.

indahnye

Nur Syahid said...

OMG....sanggup ke nak wat camtu....heheheh,TUMPANG LALU

Nur Syahid said...

OMG....sanggup ke nak wat camtu....heheheh,TUMPANG LALU

cik sakdi said...

ah kalau aku,,, dia curang carik la lain.watpe nak kerat2 nnt masuk penjara. hehe

Nurulbadiah Lai said...

kalau org tak nak..
kite blah..

hehe

sifu im said...

klu u kerat i..i mati..i jadi hantu..i makan u..haha

afiqridhuan said...

melampau gila!!!!!

hahaha

=D

blogwalking =)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA