ertyuio ME DON'T KNOW

Hai semua .hai kawan . Hai harini 25 sep besok 26sep lepastu 27sep and this wednesday 28sep? so mariler sama-sama kita menyanyi lagu happy birthday secara berjemaah bersama-sama .satu dua mula,Happy birthday bla bla bla kepada aku sendiri . Haha,gila sadis .

Tengok older post,bulan september hanya 4 entri . Tak pe lah tak pe lah kau sabar je lah,kau sabar je lah .Nanti lepas PMR,lepas habis je paper KH,kau tengok ler muka aku je weh yang online 24/7 tanpa henti sampai siap ada page "KAMI BENCI DIYANA OBLINE TANPA HENTI' kat FB nanti . Lorh,tak payah nak over sangat ler,kau fikir kau kate middleton.Tak,,tapi Justin Bieber tu abang ipar aku sebab selena gomez tu kakak aku . K shadap .

Tapi kan,nanti habis exam pon bila online tak reti nak buat apa sedangkan time nak periksa ni ler tergedik-gedik macam tak ada hari lain.Biasa ler,faham-faham je lah sapa yang hasut ,tapi diri sendiri pon tak kuat nak tolak .K bye eh nyani lagi lagu selamat hari jadi cepat .

3 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

belajar rajin2

:)

Huda Idris said...

we have the same birthday adik. hee =) gd luck for your pmr.

Umie Artoqiemie said...

HBD!!! wlpn belum..

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA