Kesibukan tersimpul mati

Semalam kan rumah aku ada buat open house,lepastu kan rumah aku beropen dari pukul 12 sampai pukul 10 malam.Tercabut semua badan kaki tangan aku tadi aku baru ambik skru pasang balik . OHOHOH Tahun depan kena fikir 5puluhlapan kali lah before buat open house . Lol,so saya malas nak cerita pasal open house,mari kita cerita pasal sekolah . Sepatutnya blog ni tukar nama jadi Diyana Budak Sekolah . Kan cool tu

Satu gambar je sekian . 

Sekarang ni memang life aku sangat-sangat busy . Lorh,online pon sabtu ahad je . Kalau baca novel kan hero dan heroin kan kata Biar cinta kita tersimpul mati,kalau aku dengan sibuk ni pulak,BIAR KESIBUKAN KITA TERSIMPUL MATI . Gituler gaya nya . Tusyen malam,siang,sekolah,nak raya lagi.Haih.

So aku dah tau dah result trial aku.Aku dapat 7 A 1 B . B subjek KH.Memang lah aku tak boleh hidup lepas ni KH pun B . Ingat soalan KH senang,kalau dia tanya makan guna tangan apa,masuk bilik air kaki apa,sah sah ler 150% aku dapat . Nama pon kemahiran hidup so tanya ler pasal makan,mandi . Ye dak ? Happy memang happy tapi bukannya dah selamat sangat dah result aku tu haih.Lagipun itu trial bukan sebenar punya pon . Tapi apa pon still Syukur Alhamdulillah.

Sekarang ni semua dok sibuk nak ambil tau pasal SBP ,MRSM lah . Aku ni kan semacam tak boleh tengok orang aku pon nak jugak , Sebenarnya dah set dah dekat otak memang tak nak pergi asrama sebab saya kan anak mama kan tapi bila tengok semua orang sibuk SBP lah,MRSM lah.aku pon sibuk jugak.And now tak tau aphal rasa macam GILA NAK PERGI,GILA NAK PINDAH,GILA NAK MASUK SEKOLAH LAIN,GILA NAK MASUK ASRAMA.

Sekarang ni kerja memang asyik menggogle benda benda tu je lah.Tak pernah-pernah google benda berfaedah,so tengok-tengok sekolah sana sini . Aku mohon je lah MRSM but borang MRSM tak keluar lagi and aku nak mohon SM sains banting sebab sebab nanti aku jadi first batch.Untung gila lah kan first batch kan.Tapi tak semestinya apa yang dimohon tu dapat minta dekat banting tiba-tiba dapat dekat Rembau kononya lah . Besides banting,SMS Bagan datoh pon memang menarik narik minat aku sebab ada sebabnya lah. 

TKC,Sri Puteri,Tun Fatimah.Never ,aku tak akan mohon.Tak layak der tak layak.Mereka terlalu pandai ! Golongan bangsawan semua tu . Aku ni gebang je lebih,aku tak isi borang pon lagi sebenarnya sebab takut . Over kan isi borang pon takut . Tapi apa apa pon,dapat dapat lah,kalau tak jalani hidup seperti biasa di sekolah lama apa yang penting result kan !

3 KOMENGG:

intan.maisarah said...

tahniah,
result trial !!

lepas ni dapatkan 8A

Saiazuan said...

good result for trial! truskan :D

nik lan nik mat said...

satu gambar jew...

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA