Bola @std.Shah Alam .

Hai semua,koramg semua tahu kan tahu kan aku ada exam selasa ni kan tapi kan semalam kan aku kan buat benda gila kan . Kalau cikgu aku tau mengucap dua kalimah syahadah dia weh kata aku dah kena sampuk ke benda,Tuan pengetua,mau kejar aku satu sekolah dengan batang penyapu agaknya . Tapi watlek lerr benda yang aku buat sampai nak kejar kejar dah ler tak ada mukadimah .

SEEEE THISS
>
>

The sultan of selangors cup 2011 

Ini namanya cari bala tau.but,mak aku kata keluar lah,dah last minute ni tak payah nak study gian dah . sekarang ni main selak-selak je lepastu main hye hye bye bye je dengan buku . Sebelum sampai stadium tu macam-macam aku doa,jangan lah kena mercun,janganlah hujan,janganlah aku lupa semua ilmu yang aku belajar.


The RED GIANTS HOHOSEMMMMMMMMM !! 


Sampai pukul 7 macam tu,orang dah ramai .Ni area luar stadium 

Luar lagi
Cilik ah kononnyaa !! 


Amy search pon ada.Bergema weh stadium dengan lagu isabella.sangat epik . Tak kisah melayu,india bersatu nyanyi sama-sama.Ada main gendang,yang lain buat chant. Satu stadium boleh buat lautan selangor sama-sama.Gila weh memang sehati sejiwa sekata . Dah aku malas nak membebel, nanti ada kata aku ni tengah buat karangan perpaduan kaum ni , But,bola boleh buat macam-macam .Epik !

nak jugak zoom dia,masalahnya dia tak zoom awak pon lah diyana !

Best ke tengok bola dekat stadim,meh aku jerit meh .bestt gila . Walaupun selangor kalah,apa ada hal . Bond yang terjadi tu yang best.Walaupun tengok kat stadium tak boleh ulang,lagi pon aku bukan nampak sangat pon.Rabun weh . Tengok safee sali pon aphal kecik besar je daddy aku ni (daddy ler sangat).
 
So sapa -sapa yang nak pergi stadium ajak ler saya ,kecil tapak tangan,stadium bukit jalil aku tadahkan  . K bye,nak study selak-selak buku . Eh layan twitter weh budak PMR,layan #studtweet .segala macam ilmu ada dekat situ.58 minggu lagi aku update blog ni eh,

3 KOMENGG:

Belog Sambal Belacan said...

go selangor !!!!!!!!!!!!!!!!!

selangor juara piala malaysia punyerrr!!!!!!

Faidhatul Arfah said...

tp akak nk sokong perak blh tak dik? hehehehh (;

budak penjara said...

haha..kelate la akan g final piala mesia ni

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA