keadaan saya

Ehem ehem , tajuk dah gaya Siti Nur Haliza nak release album baru je gayanya,Haha,ghasak.So harini jumaat . Yeayy,6 papers dah jawab tapi aku tak ada perasaan pon . Happy sikit lah BM,BI,PI,SN,SJ,GEO dah jawab . Dah tak payah nak stress,dah tak payah nak jadi orang gila lagi .

musim periksa harus lah kan diri serabai ,pengawas periksa tengok pon tak lalu .Ah apa ada hal,yang penting jawab dekat kertas . Kesihatan aku pun makin baik,sakit kepala datang pon tak ada lah teruk sangat . Demam dah tak ada . Memang aku lembik,PMR je pon sampai demam-demam . Acane ah nak SPM nanti .Eyebag tu perkara biasa ! Orang lain kalau tengok aku mesti fikir "Ya Allah,rajinnya belajar sampai lebam-lebam mata" .Haha,padahal ? Memang lah jadi burung hantu tapi bukan belajar pon .

Bila tengok bilik lagi lah ,penuh dengan kertas , buku . Gaya ambik degree weh,orang ambik degree pon watlek je . Katil penuh dengan buku . Dah tak kisah dah,Time tidur,tolak tepi.Mana tau masa tidur tu terpeluk buku makin bertambah ilmu . Tak pe lah perkara biasa sebab aku tanya kawan kawan aku pon macam tu so memang terbukti bahawa aku dan kawan-kawan aku bukan calon suri rumah yang baik.(sure kawan aku maki aku kat sekolah ni)

malas nak fikir pasal result ,tak boleh berharap sangat,tak boleh over sangat nanti kecewa . Sekarang ni pon semua sibuk share skema PMR.Aku pun cek dan Alhamdulillah semuanya menggembirakan aku yang objektif punya tapi kita tak tau apa skema lembaga kan so shadap shadap .Skema diorang bagi tu lain-lain,yang ni lain tu lain so tak payah percaya sangat.Biar je lembaga buat kerja  ,kalau kita semak kang kesian dia tak ada kerja lepastu bertukar jadi lembaga hantu kejar kita kang. K bye bebel panjang panjang macam orang baca .

Nyawa ~

3 KOMENGG:

haasyaa said...

Hehehehehehehehehehe bolehlah semua A.

budak penjara said...

dik..awak jgn men blog sngt..tumpu dkt pmr tu ye..kena tunjukkn yg awk leh terbaik dari ank2 murid sy..hehe

Miss Ff said...

Salam :)Jemput datang ke Luna Shoppe yea. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA