Masterchef Diyana .

Hai semua,amacam ada kenyang makan muruku ada kenyang makan capati . Apa,kau makan nando's je deepavali ni . Ahh over ah kau,jam-jam ni ah nak makan nando's.Deepavali ni makan ah muruku . Lorhh lorhh tengok aku pagi-pagi makan nasi goreng je,muruku pon tak ada sapa nak sponsor .Mohon muruku 2 lori disponsor hantar depan rumah cepat  . Happy Deepavali to all hindu's people . Do have a nice dayyy !

Ngehhh,today me want share something with u people(Lorh,cool kan english macamni,looks like tadika's dah aku ni).Korang pon tau kan aku ni sekarang ni penganggur . Penganggur tak belajar lah . Seriesly lepas PMR tak kan nak belajar kan.Watlekk dulu nanti tahun depan kita pulun ah belajar sampai lebam . So sekolah pon memang akan sediakan macam-macam aktiviti buat penganggur tingkatan 3 ni kan .

Hari isnin haritu sekolah aku ada anjurkan satu pertandingan memasak dessert ,Ye dessert bukan desert loh buat apa nak masak gurun ,sapa nak makan gurun ,Unta ? . Memandangkan aku ni kan so-bajet-poyo-nak tunjuk hot punya orang aku pon join lah pertandingan tu padahal bukan reti pon buat dessert . Gasakk der masuk je lah daripada tak buat apa-apa .

XYZ GROUP
The forever poyo's group in my school
Amboi kutuk diri sendiri nampakk,so aku yang tak pakai nametag tu.Well,memang hobi tak pakai nametag sebab pakai nametag sangat tak coooooolll.Tak pakai nametaggg sangat coollllll.Say whatt,Yeahh cooll !


Kan aku kata,poyo habis . Siap bawak buku resipi kau mengalahkan nak masak lemak cili api . Buku resipi ini boleh dibeli di Popular dengan harga RM 39.90 .
Proses godeng-godeng triffle
Peserta Gadis melayu pun kalahhh .Anggapje lah kitorang ni peserta gadis melayu tahun 2015

Gila untung weh dapat dia . Kau tengok gila cantik kan kawan aku .

SELENA GOMEZ with TAYLOR SWIFT

Tempting kan,nice kan,pink kan,girlish kan,sedap kan
tapi kan bukan aku punya kan
Nama kek ni over kemain but seriesly aku tabik dengan dorang.Ni budak 15 tahun ni buat wehh . Gila gempak kan .Dah boleh bukak bakery dah dorang ni . Pstt,wehh kawan kalau kau jadi ah bukak bakery kan aku nak jadi cashier .Hehe

Mesti korang semua tertunggu-tunggu kan mana group aku punya .Mana group XYZ punya,Mana group paling poyo tu punya.Siap dengan buku resipi lagi kan mestilah gempak kan . K watlek watcool ,kalau kau tengok kitorang punya aku rasa memang korang boleh ah hire kitorang jadi maid .

-
-
-
-
-
TADAAAAAAAAAAAAAA
This is ours !!
Takyah nak bangga sangat lah

Jom gelak secara berjemaah,aku pon tak habis gelakk . Yer kawan-kawan inilah padahnya kalau jadi poyo,over,bajet hot . Actually triffle yang kitorang buat tu tak jadi oh mai kalau makan pon memang ah cirit birit 3 hari 3 malam . So nak cover triffle tu dah tak jadi,kitorang gantikan dengan ini .

Dann kalau tengok semua orang buat benda gempak-gempak kan siap dengan kek,pai semua tu sah-sahlah kitorang nombor last . Tu lah nama kumpulan pon XYZ kan so memang kena lah dengan nombor last tu . Kalau aku tau lah nombor last,memang aku letak kumpulan aku dengan nama ABC mana tau menang . Lorhh,memang lah aku tak kan mengada-ngada lagi nak join pertandingan memasak lepas ni . Loser loser loser betul .

Anyone nak hire this Miranda Cosgrove jadi Maid,gaji sebulan rm5400 . Dan tuan rumah dia mesti lah pilot dan berumur bawah 28 tahun. Harap maklumm ! (Demand gila maid ni)

Bye buku PMR,bila lah kita jumpa lagi *kesat air mata*

11 KOMENGG:

Nasuha Suhada said...

dulu zaman sekolah akak buat burger dengan nasik goreng je..dengki nih!

ZURAINI said...

x pakai nametag memg cool coz I used to do it time skolah rendah sampai la menengah. haha

amna said...

dessert kmo tu nampk comel.. kuah dia tu susu segar ke apa ya? ^^
serious kalau pas PMR dah boleh buat dessert dah cun sgt dah :)

AwieKashi said...

wow...masterchef gitu...
muahahahaha

ekin.. said...

haha,,sedap sgt tuhh..korg cayalahhh..fom3 kot dh pandai..berkat ketekunan sume kan..cehhh..hehe..:D nak rase boleyh??

cik wanie Lovela (CWL) said...

sedap gila yunk nakkkk!

Izyan Masri said...

DAH BOLEH JADIMASTER CHEF NI.KIHKIH XD

Nami said...

Wuuu siapa yang buat kek tu.... (Y)

Eee sape buat air sebelah dekat kek tu.... -_____-

Ok over. I love your...tak tahu ah nama dessert kau tapi aku suka dessert kau yang tuuu!

Cik Kamoo said...

bagus belajar masak skang, esok dah besar senang ...

keep a good work dik!!

kajaharuna said...

macam sedap je?? hauhua

cik wanie Lovela (CWL) said...

heheh nakkomen tgu entry baru hehe

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA