Video ada dara,lu kolot

Hai korangggg, Haha anggap je lah ini entri excited haha plus gelabah plus tak menyempat . Entri simple cuma nak share video .Nanti malam kang aku update cerita kekalahan aku masuk pertandingan memasak . Yer kalah harap maklum kalah ,Bukan pemenang tapi pengalah .



Dah watlekk tajuk video ni je semacam sebenarnya akak ni tak sokong pon,maki ada lah orang yang bangga tak ada dara tu.Ok aku rasa dia ni mungkin lagi tua dari aku kot,so aku panggil dia as akak . Ini satu dari video dia,memang semua video dia terbaik dari ladang .Ayat dia perghh menyentap perasaan .Ayat dia rock,Gaya dia slumber . Tak ada nya cover - cover . Mungkin selama ni bagi nasihat secara lembut orang buat derk je,akak ni buat video hoho memang ganas sampai boleh makan dalam bai .

Ni page youtube dia kakak rock . Cool gila aku panggil dia kakak rock . K see u tonight cerita pasal jadi pengalah .

5 KOMENGG:

Izyan Masri said...

HAHAHA.OKAY FINE,DAH TENGOK.TERBAIKLAH KAKAK NI XD

Not so Randy said...

over sket kot?
haha..

penyisir rambut said...

taw takpe....
yg penting cara penympaian akak tu...
memang menusuk jantung la...

cik wanie Lovela (CWL) said...

xberapa berkenan ayat2 dia..mcm matlutfi takpayah kasar tapi ayat matlutfi cukup menyentapkan.opnion akak lah ehhehe

amna said...

hohoho.slumber ^^ hoyeah

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA