Ehem ehem i am back . Kem Motivasi Kesihatan Negeri Selangor 2011

Hai semua .Lorh last updated raya deepavali sampai sekarang ni nak raya haji dah baru nak update balik . Yeah yeah so i have been very busy with my life *flips hair* . Series sibuk. balik kampung,lawatan sana , kem sini .Nanti nanti aku cerita pasal kem pobolos pebeles fabolous tu . Dengan melayan jiwa yang lara lagi .

So harini me want share with uols people cerita pasal kem hukhuk . (Annoying weh bahasa macamni) . Haritu 31 oct , 1 nov , 2 nov aku pergi Kem Motivasi Kesihatan Sekolah Menengan Peringkat Negeri Selangor 2011  . Hoi Hoi panjang kemain nama nya weh . Peringkat negeri selangor and the camp was awesomeee . Series terbaikk . " Gaya Boboiboy "

Peserta sebanyak 176 orang . Satu negeri selangor 10 daerah . Kem ni dekat Kem Bumi Jati Shah Alam . Sampai- sampai je kem ni terus handphone , duit semua kena ambik . So memang lah kan tak berhubung dengan orang luar langsung kan . Lepastu dibahagikan dorm.

Pada aku ni dah cukup cantik lah ni .Nak cantik sangat duduk rumah lah kan .

Lepastu di bagi - bagi kumpulan . And kumpulan aku kumpulan 14 .4TEEN POREBER POBOLOS . Series group ni sangat - sangat terbaik .Semua benda kena buat dengan kumpulan .

Ini Dewan Makan.Tempat kitorang makan 5 kali sehari . Makan 5 kali yer 5 kali .Lebih dari cukup weh makanan . Dan bila makan kitorang semua kena basuh pinggan semua sendiri . Termasuk bekas nasi bekas lauk jag air pon kena basuh . Dalam group aku baik lelaki ke perempuan wajib membasuh , tapi kan kadang-kadang kerja aku senang je kan , aku lap meja je . Kerja paling best . Loh

Dah namanya Kem kesihatan jadi haruslah  pengisian dia pasal kesihatan . Pasal HIV,AIDS ajar kira kalori semua tu . Mak aku pon pelik oh aku balik KEM terus suka makan sayur . Siap puji-puji kata kem tu bagus sebab buat anak dia makan sayur . Oh mama,ini kesedaran sendiri mama . Kem tu tak SKEMA langsung , happening , fasi punya mulut pon perghh kalah nuklear bai bila dengar . Bernanah telinga . 

FORTEEN PEBELOS / Group 14 / Boboiboi

Group ni sangat sangat terbaik . Layan lelaki - lelaki group ni boleh pecah usus weh . Yang perempuan pon bila masuk je group ni,kemaluan terus hilang bai.Ergghh  maksud aku sifat pemalu . Memang padan lah !  Hasil kegilaan + keFabolousan kitorang ni bolah dikatakan semua LDK kitorang menang , Bila fasi pasang lagu nak tengok kumpulan mana paling happening,Kumpulan kitorang menang jugak . Series,terbaik . Tak pernah aku pergi KEM aku dapat group sebest ini .

Kenangan terindah ! 
Dalam group tu aku sorang daerah sepang . Yang lain daerah petaling,daerah hulu selangor,daerah kuala selangor ,daerah gombak . Walaupon daerah lain tapi still boleh menggila lagi kitorang . Mereka friendly seriesly .Baru kenal tapi gaya macam dah kawan dari kecik .

Dan hasilnya menang kumpulan terbaik tapi nombor dua lah . Ah asalkan dapat hadiah . Yang menang nombor 1 kumpulan tu sangat rajin,tolong hidangkan makanan ,cuci pinggan fasi . Kumpulan kitorang dalam LDK ,bab - bab menggila bolehlah menang . Time cuci pinggan semua perghh harammm.

Dan 2 november balik . Sedih gila woh rasa macam nak stay kat camp tu 2 minggu je .Dan hubungan budak - budak kem still rapat lagi sekarang ni walaupun kem tu dah habis . Siap dah ada group lagi kat facebook . Semua memang friendly habis lah . Dan semua memang stok tulis status RINDU KEM RINDU KEM semua . Kem ni terbaik . Sungguh ! 

Ni tak ada kerja conteng baju dalam bas . Budak sepang ah ni main conteng-conteng . Macam boboboyan dah wehh ! Sakai tapi BEST ! Kenangan weh .

p/s:Errr sorry aku kaku update blog sebenarnya . Padah lama sangat tinggalkan blog lah ni . Selamat hari raya aidiladha !
p/s/s:Gambar kredit kepada google dan cikgu Fasi !

6 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

bestnyaa..bertambah pengalaman :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

hahhaa yg best salena gomez kad t shirt heheh

kajaharuna said...

time kecik2 dulu, selalu pergi kem.. bila da tua, kem sendiri la dalam rumah.. hahahah

haasyaa said...

salenagomezk0b1s hek hek.

Izyan Masri said...

FUYOOH.LAMANYA TAK PEGI KEM MCM NI.RINDU PULAK.HUKHUK :D

Faidhatul Arfah said...

mcm best jeee hehehhh :)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA