Salam Aidilfitri Semua !


Nak lebih feel tekan button play

Aku sebenarnya tak tau nak tulis apa.Tu lah time bulan2 puasa dah nak habis ni lah nak tunjukkan keLembapan tuuu !Malam tadi aku dengan family aku pergi Jalan TAR,Masjid India.Bukan shopping raya ea,ini namanya saja-saja nak tengok orang.Ini kali kedua ar pergi.Haritu shopping ,hari ni tengok-tengok macammana orang orang shopping gila gila malam raya. Melawat Jalan TAR sebelum raya tiap-tiap tahun tu adalah salah satu benda wajib bagi aku dgn family aku.Kalau tak pergi,macam lain okey.Feel raya nya tak ada.So,tiap2 tahun wajib pergi.HAHA.

Orang mestilah crowded gila.Macam benda je.Time crowded tu juga ar,semua couplecouple nak ambil kesempatan peluk sana,raba sini.Tau tak menyusahkan orang.Orang macam nak mampus tersekat,kau siap boleh terlekat berdua lagi ! Baik kau pergi lorong haji taib je macam tu.Lepastu perempuan,sorry aku kata lah dressing over gila .HAHA.Kalau siang tak pe lah,orang nampak.Ni malam-malam pukul 1 pagi pon nak bermasakara,eye liner bagai.Waduh,waduh !Aku pergi sana sempoi je kot,jeans,t-shirt,cardigan.Nasib baik aku pergi tak pakai kelawar je tau.Nak malam raya semua sale gempak2.Yang aku bengang nya,time aku perg hari tu baju tak da lah secantik sekarang ni.Haritu siap peniaga tu kata,beli dulu kalau beli lambat baju semua buruk2.Aphal,semalam aku pergi baju semua makin cantik-cantik ?Ni aku nak bagi perhatian ar ni kepada golongan-golongan yang aku tulis kat bawah ni jangan lah pergi Jalan TAR,Masjid India ke Chow Kit ke,Tempat crowded lah.Menyusahkan orang lah
  • orang yang ada baby 
Ni nak kata ni,jangan lah bawa baby-baby pergi tempat maca tu.Lemas ok budak tu.Lepastu siap bawa masuk stroller bagai.Tempat tu dah lah sesak macam apa,nasib baik tak kena kaki aku.Kalau kena,memang ar aku duduk terus dalam stroller tu.Jangan lah selfish okey
  • Lelaki merokok
Ni lagi satu.Aku tau lah nak melepaskan gian sebab satu hari tak merokok.Tapi jangan lah nak merokok tima orang ramai-ramai gila tu.Kalau lah rokok tu tercucuh orang.
Please-please dua golongan ni.Tolong respect orang sikit  .Aku malas nak cerita panjang-panjang pasal rombongan cik kiah semalam tu.Gambar pun tak de.So,nak tau rasailah sendiri.=P

Blog pon dah berubah sebab nak raya OH.Jangan tanya kenapa purple titik-titik lagi.So di kesempatan ni aku nak ucapkan
selamat hari raya,maaf zahir batin sepanjang aku berblog ini.Kalau entri macam sengal ke benda ke.Kalau aku tak singgah blog korang balik ke,terjeling ke,terdengki ke,terkutuk ke dan semua jenis ter,ter dalam dunia ini.Hah susah - susah biar je lah kad raya ni yang mengganti tuan tanah punya blog ni !jangan risau ar,korang tak minta maaf pon aku dah maafkan dah !

p/s;sila jangan lupa tengok pak cik tu bagi announcement besok raya ke tak
p/s/s;korang balik kampung bila?
p/s/s/s;Nak duit raya boleh.Saya bawah umur lagi.Baru 14 tau*wink-wink

4 KOMENGG:

Mr Noble said...

mlm nnti aku balik kg :D
raya jumaat ni :p

selamat hari raya aidilfitri!
maaf zahir batin :D

ana said...

selamat hari raya nudi...maaf zahir n batin!

six.september =_= said...

selamat hari raya~

syahira ariff said...

mesti tema kuarga pun purple kan?
selamat hari raya

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA