Budak Hidung Besar ? Apa tu ? Tak matangnya tajuk !!

Budak Hidung Besar ? Apa tu ? Tak matangnya tajuk !!
Sapa yang stylo gila badak cakap macam tu tuh,meh la muka ke muka .tak main la mulut ke mulut .hati ke hati. Aku mg suka buat gempak2 ni,cakap poyo macam ada orang nak cari gaduh dgn aku sdgkan tak pon.Wei,jom lah gadoh dgn aku ,jom lah,Olamak ai,What The Ekelleh,aku nak ajak orang gaduh pulak.ENTRI ni SEMACAM TAU.Otak tepu so inilah hasilnyaa.mmg bukan penulis yg baiikk.


BUDAK HIDUNG BESAR o.0 ? Pelik ke tajuk tu .Pada aku lah,mungkin first time dengar macam Wow,Hidung Besar.Keh2.Pada aku lah,aku tak tau la korang,Mungkin biasa kot sambil dalam hati kata 'Hekeleh,baru hidung besra dah kecoh,aku ni mulut besar,tangan besar ,kaki besar tak kecoh pon '.Kalau ye,Series,korang sangat SWEEEETTTTT Fewitttttttt lah.Oh lame =(.
Bukan hidung besar .Ini hidung panjangg.Nak tgk hidung besar,sila google lah tapi kau jangan nak hempuk aku bila google semua keluar gambar aku je.Ngeh2


Tengok hidung ekau ni kecik jo , apa kejadahnya letak hidung besar,besar lagi hidung nenek aku tapi tak da lah pulak dia nak letak nama blog dia budak hidung besar.Dia letak nama blog dia Nek Jijah GOJES GAJUS.Motif apa ltak hidung besar
Just FOR GILA - GILA.Tak sebenarnya aku ni sering kekeliruan identiti untuk letak nama blog,Point kepada KEKELIRUAN IDENTITI,maksud aku bukan aku yang kekeliruan identiti tapi blog ini.kita berbahasa mmg kena over sdgkan zero kan.Macam2 nama blog aku letak semuanya macam nak tiru kawan aku.Kawan buat tajuk blog inggeris,Bunny Rabbit,Superman,Oh Yeah,Gosip With Me Now,Gee Gaa Boo,aku pon gelabah lah daripada dah sign out blogger,sign in balik,lepastu tima nak sign in balik tu pulak internet buat hal,mulut siap memaki-maki ni cepat ar cepat ar broadband,lepastu dapat je bukak terus tukar nama blog jadi nama inggeris .OVER aku,semua nak tiru kawan.

Bila dihitung secara berat dan kasar ,ditimbang dengan penuh khusyuk.(ayat OVER lagi sekali) .Masalah KEKELIRUAN IDENTITI blog ini memang ditahap serious.Jika tidak dicegah boleh membawa kepada kehancuran


Ayat purple tu PALSU semata2

Bila fikir balik,aku kena buat tajuk blog yang unik,nak buat tajuk letak nama Cik,cik apa yang sesuai dengan aku,Cik Durian,Oh tak sesuaiii,Nak buat Miss,Aku tak layakkk wei,Cis,cis,tak layakk.Mrs,OHMYYYGOD,saya tak ada sapa2 punya lagiii lah.Encik,aku tak menghadapi kekeliruan jantina harap maklum.

Ramai orang kata,hidung aku mancung.Bersyukur ke hadrat Illahi,Tapi hidung aku ni x de lah mancung macam heroin hindustan segala bagai tu,Apa peribahasa pasal hidung tu,Mancung Bak Seladang,aku tak tau lah,tapi aku rasa adalah jugak seladang-ladang tu.Alooo mak cik,tak kan puji je pasal hidung,bagi ar hero dia sebiji.Keh keh keh

Ahhh,terima kasih kerana beri dia kepada saya sebagai hadiah mak cik.Ahh,lihatlah dunia.(MUNTAH DALAM BALDI )

Dushhhh,tak perlu over,ini pasal hidung,orang korea untuk mata sepet bukan pasal hidung mancung.So terima dengan Redha dapat hero hindustan jerrrrrrrrr... Mood PERASAN YANG OVER still ada lagi,sambung muntah lagiii.Over kau tau tak !



Aku hanyalah seorang perempuan di awal peringkat remaja.Tak percaya,aku subjek add math,biologi,jawab sejarah dalam subjektif pon aku tak hadapi lagi.So ini bukti yang kukuh bahawa aku hanyalah budak perempuan yang melukut sahaja dengan orang2 TUAA mahupun Warga Emass.*kelip2 mata.Aku juga hanyalah bukan A Girl's Next Door tapi Perempuan dalam rumah tu mungkin boleh diberi gelaran kepada aku.Buat blog,hanya lah sekadar untuk memeriahkan,menyemakkan arena blog mungkin.Tak layak den nak memeriahkan arena blog ! Apa yang dalam blog itulah aku di luar >>> Kalau mau hipokrit pon sikit2 lah,tak da lah kat luar BAIKKK kat dalam ni KEJI,Aku tak fake lagi.

p/s:BUDAK BARU BELAJAR

1 KOMENGG:

Q E E said...

Hehh, GEE GAA BOO? Berkurun lama dah title tu. Aku suka nama NEK JIJAh GOJES GAJUS tu. Letak la, mekk :D

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA