Saya pesan buat kamu .

Yor adik,Kakak abang.Janganlah suka buat saya macam terkedu depan shoutmix ek.I follow u,u follow back.Sorry saya tak layan lah benda tu.Bila saya tengok je benda tu saya rasa macam something je dalam hati ni.Mandi tak basah,makan tak kenyang,tidur tak lena.Tapi kalau nak letak jugak saya tak kisah tapi janganlah marah kalau saya tak follow balik tau.Oh sebenarnya nak cakap pasal benda lain.

Besok nak pergi satu tempat mana entah dekat Kedah untuk hadir ke majlis perkahwinan abang sedara.Oh harap semuanya baik2.selamat pergi dan balik.Dipanjangkan umur dan dipermudahkan segala urusan.Amin.Sapa geng hidung besar.silalah jaga blog budang hidung besar ini macam jaga blog korang sampai selasa ni.Sapa yang buat onar kat sini.Silalah layan mereka dgn baik2.X de lah,buat derk je dekat orang yang mengONAR tu.Doakan keselamatan saya dan keluarga.Amin.

5 KOMENGG:

syahira ariff said...

brutal gila gambar
marah benor tu
hahahahahaha

cik EPAL said...

semoga selamat sampai dan selamat pulang =)

twinkle twinkle said...

semoge slmt smpai :)

enyheartsdiamond said...

u komen i, i komen u ada lah kan? :D

keep in touch! :DDD

Un Phat Lee said...

selamat pengantin baru.

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA